Emekli Orgeneral Saldıray Berk yaşamını yitirdi

Emekli Orgeneral Saldıray Berk dünyaya gözlerini yumdu. Bir süredir sağlık sorunları yaşayan Berk vefat etti. Selçuk Bayraktar acı haberi duyurarak baş sağlığı mesajı yayınladı.

Emekli Orgeneral Saldıray Berk yaşamını yitirdi

Erzincan 3. Ordu eski Komutanı Orgeneral Saldıray Berk hayatını kaybetti.

asker

AA'nın haberine göre Berk, yarın Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Ergenekon davasında beraat.

FETÖ kumpaslarından Ergenekon davasının soruşturma ve kovuşturmasında 'Ergenekon terör örgütü üyesi' olmakla suçlanan emekli Orgeneral Saldıray Berk, Yargıtay'da görülen duruşmada beraat etti.

Ergenekon davasında tutuksuz yargılanan Saldıray Berk ise duruşma günü mahkemeye gelmeyerek Erzurum mahkemesi üzerinde iki adet F-16 uçurdu.

SELÇUK BAYRAKTAR'DAN AÇIKLAMA

Selçuk Bayraktar, Berk'in ölümüyle ilgili bir taziye mesajı yayınladı. Bayraktar sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı.

BAYRAKTAR

'Ülkemizin ilk yerli İHA sistemi Bayraktar Mini İHA'nın hizmete girmesine destek veren, deneme sürecinde terör bölgelerinde testler gerçekleştiren ve hayatını ülkesinin bekası için adayan cesur komutan General Saldıray Berk'in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Allah rahmet eylesin. Değerli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve ülkemize başsağlığı diliyorum."