Emeklilere özel düşük faizli kredi kampanyası!

Emeklilerin yüzünü güldürecek haber! Özel kredi kampanyası başladı! Tüm detaylar haberimizde.

Emeklilere özel düşük faizli kredi kampanyası!

Emeklilere özel yeni kredi kampanyası başladı! Acil nakit ihtiyacı olanlara müjde! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

EMEKLİLERE ÖZEL KREDİ KAMPANYASI

Emekli maaşı düzenlemeleri sonrasında emekliler maaş zamlarından tatmin olmadı. Seyyanen zam beklentileri talep edilirken Cumhurbaşkanı Erdoğan bu sene emekli vatandaşlara 200 milyar TL ek kaynak ayrılacağını belirtti. Seyyanen zam ile ilgili iddialar devam ederken emekli bayram ikramiyelerinin de 2 bin TL'den 5 bin TL'ye yükseltilmesi, otobüs ve sulara indirim ve elektrik, doğalgaz ve kira destekleri verileceği de iddia edildi. Emekli vatandaşlara verilecek desteklerde ilk maddenin 5 bin TL olacağı ve bu konunun bu ay sonuna doğru meclise gideceği, 1 Nisan ayında ilk bayram ikramiyelerinin ödeneceği söylendi. Emekli vatandaşlara ulaşım ve su hizmetlerinde de indirim uygulanacak. Emekli taban maaşı düşük olan ve 10 bin TL'ye maaşı tamamlanan emekli vatandaşlar bu indirimlerde öncelikli olacak. 

emeklilere özel destekler

65 yaş üstündeki emekliler ücretsiz seyahat edebiliyor, yeni düzenleme sonrasında bütün emekliler ücretsiz seyahat edebilecekler. Su faturalarında da indirimler uygulanacağı, doğalgaz ve elektrik faturalarında da indirim uygulanacağı söylendi. Aynı zamanda emekli vatandaşlara belediye ve kamu tesislerinden ücretsiz veya indirimli faydalanmaları sağlanacak. Emekli vatandaşlar bu şekilde tatil imkanı da bulabilecek. Büyükşehir belediye başkan adaylarının da seçim vaatleri arasında emekli vatandaşlara kira yardımları bulunuyor. Emeklilere 2 bin 500 TL ile 5 bin TL aralığında bir destek vaadi bulunuyor. Emekli vatandaşlara verilecek desteklerin yanında kamu bankaları ve özel bankalar EFT, havale, kredi kartı gibi alanlarda ve kredi faizlerinde indirim uygulayacak. Emekli vatandaşlara özel avantajlar sunulacak. Çalışma Bakanlığı çalışmaları tamamlandıktan sonra bu konuların hayata geçirilmesi bekleniyor.