Emeklilerin yüzünü güldüren müjde Akbank'tan geldi

Akbank'ın emekli promosyonları görenlere bayram ettiriyor! İşte detaylar...

Emeklilerin yüzünü güldüren müjde Akbank'tan geldi

Akbank, milyonlarca emekliyi sevindirecek müjdeli haberi duyurdu. Şubat 2024 emekli promosyon rakamları açıklandı ve emekliler için çeşitli avantajlar sunuyor. Emekli maaş zamlarının ardından artan ilgi, bankalar arasında rekabeti de beraberinde getiriyor. Peki, Akbank'ın emekli promosyonları ne vaat ediyor?

Emekli promosyonlarına ilgi her geçen gün artarken, emekliler en yüksek promosyonu sunan bankayı tercih etme eğiliminde. Akbank, Şubat 2024 emekli promosyon rakamlarında yaptığı güncelleme ile dikkat çekiyor. İşte detaylar:

Promosyon Şartları ve Avantajları:

Akbank'a SGK emekli maaşını 01 – 29 Şubat 2024 tarihleri arasında taşıyan ve 3 yıl boyunca maaşını bankadan alan emekliler, özel promosyonlardan faydalanabilecek.

akbank promosyon

Promosyondan yararlanabilmek için müşterilerin, 01 Şubat 2024 itibariyle Akbank'ta promosyon taahhüdü bulunmamış veya bir diğer SGK Emekli Maaşını Akbank’a taşımamış olmaları gerekmektedir.

Promosyon ödemeleri için SGK ile imzalanmış olan "Gelir/Aylık Alanlara Promosyon Ödenmesine İlişkin Protokol" koşulları geçerli olacak.

Emeklilerin, promosyondan faydalanabilmek için 3 yıl boyunca gelir/aylıklarını Akbank'tan almayı taahhüt etmeleri gerekmektedir. Bu süre, promosyon ödemesinin müşterinin hesabına geçmesiyle başlayacaktır.

Promosyon tutarı, SGK gelir/aylığına göre belirlenir. Net gelir/aylık tutarı 3.499 TL'ye kadar olanlar için 6.000 TL, 3.500 - 7.499 TL arasındakiler için 7.000 TL, 7.500 – 9.999 TL arasındakiler için 9.000 TL, 10.000 TL ve üzerinde olanlar için ise 10.000 TL olarak belirlenmiştir.

Nafaka ve haciz kesintileri bulunan kişiler için ilgili kesintiler çıkarıldıktan sonra kalan tutara göre promosyon ödemesi yapılacaktır.

Her bir kişi, promosyondan sadece bir kez faydalanabilir.

Akbank'ın bu avantajlı emekli promosyonları, emeklilere ek bir gelir kaynağı sunarken aynı zamanda banka ile uzun vadeli bir iş birliği sağlama fırsatı sunuyor. Emekliler, belirlenen şartları yerine getirerek bu özel fırsatlardan yararlanabilirler.