Erenler Belediyesi'nin AKP'li başkanı Fevzi Kılıç'ı ölüm makam odasında yakaladı!

Erenler Belediyesi'nin AKP'li başkanı Fevzi Kılıç'ın bugün makam odasındayken kalp krizi geçirdiği bildirildi. Durumu fark eden yerel yetkililer hemen sağlık ekibine haber verirken Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan 4 çocuk babası Kılıç'ın doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadığı ve hayatını kaybettiği öğrenildi.

Erenler Belediyesi'nin AKP'li başkanı Fevzi Kılıç'ı ölüm makam odasında yakaladı!

Bugün Sakarya'dan acı bir haber geldi. Sakarya'nın Erenler ilçesinden AK Parti'fen belediye başkanı olarak görev yapan Fevzi Kılıç, makam odasındayken kalp krizi geçirdi. 59 yaşındaki Kılıç, apar topar hastaneye kaldırıldı.

BELEDİYE ÇALIŞANLARI BULDU

Erenler Belediyesi'nin AKP'li başkanı Fevzi Kılıç

AK Parti Erenler Belediye başkanı olarak görev yapan Fevzi Kılıç, belediyede bulunan odasında çalışırken bir anda fenalaştı. Yere yapılan başkanı yerel yetkililer fark etti. Durum hemen sağlık ekiplerine bildirilirken yerde hareketsiz yatan Fevzi Kılıç, hemen ambulansa alınarak Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Dört çocuk babası olduğu belirtilen 59 yaşındaki AKP'li Fevzi Kılıç, doktorların bütün çabalarına rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.