Eşe dosta borcu olanı kurtaran ihtiyaç kredisi! QNB emeklilere büyük kıyak yaptı

Borcu olanları yakından ilgilendiren haber geldi. Emeklilere özel ihtiyaç kredisi ile finansal destek sağlanırken kredi kampanyası başladı. İşte QNB Finansbank ihtiyaç kredisi başvuru detayları...

Eşe dosta borcu olanı kurtaran ihtiyaç kredisi! QNB emeklilere büyük kıyak yaptı

QNB Finansbank, vatandaşların finansal ihtiyaçlarına çözüm sunmaya devam ederken yeni başlayan emeklilere özel ihtiyaç kredisi kampanyası duyuruldu. İhtiyaçlarınızı karşılamak için kampanya başlatıldı. TC kimlik numaranızını kullanarak başvuru yapmak artık çok kolay.

QNB Finansbank müşterilerine başvuru süreci hakkında bilgiler verilirken ihtiyaç kredisi başvuruları için sadece 5 dakika zaman ayırmanız yeterli. Başvuru yapmak için mesaja gönderirken kayıtlı cep telefonu numaranızı kullanarak TC kimlik numaranızı 5030 göndermeniz yeterli olur. Bu basit adım sonrasında vatandaşlar kolaylıkla tüketici kredi kampanyasından yararlanabilir.

emekliye özel kredi

Banka şubelerine gitmek isteyenler hızlıca çözüme varırken başvurular aynı gün içerisinde kredi tutarları kendi hesapları üzerine hızlıca aktarılır ya da gişe üzerinden nakit olarak çekilir.