Fenerbahçe 29 milyon euroya o ismi renklerine bağlıyor

Fenerbahçe kadrosunu zenginleştirmeye devam ederken o isim ile anlaşma yapıldığını açıkladı. Bu defa 29 milyon euroluk yıldız oyuncuyla imzalar atıldı.

Fenerbahçe 29 milyon euroya o ismi renklerine bağlıyor

Bonucci ve Krunic'i kadrosuna katarak kış transfer dönemine hızlı bir başlangıç yapan Fenerbahçe, bir transferin daha sonuna gelinirken geri sayım başladığı açıklandı. Gelen haberler üzerinde İspanyol devi Atletico Madrid formasını terleten Çağlar söyüncü ile anlaşma açıklaması yapıldı.

İki kulüp arasındaki görüşmelerin için son noktaya gelinmesiyle beraber transferin kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor. Milli stoper, sarı-lacivertli ekibe satın alma opsiyonuyla beraber kiralık olarak katılım olacağı belirtildi. Yaz transfer üzerinde İspanyol ekibinde transfer yapılırken milli savunma için Atletico Madrid ekibinde yedek kulübüne mahkum olunarak 9 karşılaşmada forma giyerek 213 dakika süreyle şans buldu.

çağlar
Piyasa değeri 12 milyon euro olan yıldız futbolcu için bu zamana kadar 29 milyon euro bonservis ödendiği belirtildi. Sarı lacivertli takımda kısa süre içerisinde resmen açıklanırken yıldız isimin İstanbul'a gelmesi bekleniyor.