Fenerbahçe beklenen transferini gerçekleştiriyor: İmzaya ramak kaldı

Yeni transfer dönemine hazırlıklarına sıkı şekilde yapan Fenerbahçe bu kez yaptığı transfer ile gündeme bomba gibi düşeceğe benziyor. İşte detaylar….

Fenerbahçe beklenen transferini gerçekleştiriyor: İmzaya ramak kaldı

Her transferi olay olan Fenerbahçe’nin bu kez yine yıldız bir isim ile anlaşmaya varması bekleniyor. Yapılması beklenen bu transfer hem taraftarı hem de takımı heyecanlandırdı. Detaylar haberimizde…

su

FENERBAHÇE BOMBAYI PATLATTI! KANARYA İLK TRANSFERİ BİTİRDİ: RESMİ AÇIKLAMA AN MESELESİ...

Teknik direktör İsmail Kartal'ın yönetiminde şampiyonluk yolunda ilerlemeyi hedefleyen Fenerbahçe, 11 Ocak'ta başlayacak kış transfer dönemi öncesinde ilk transferini tamamladı. Kanarya, resmi sözleşme için geri sayıma resmen başladı.

Fenerbahçe, 2013-2014 sezonundan bu yana hedefi olan Süper Lig'i bu sezondan sonra kazanmak hedefiyle transfer çalışmalarına hız veriyor. Kanaryalar, 11 Ocak'ta başlayacak kış transfer dönemi öncesinde ilk transferini tamamladı.

Yaz transfer döneminde Fred, Tadic ve Dzeko gibi yıldız oyuncuları kadrosuna katan Fenerbahçe, kış transfer dönemi hazırlıklarına da başladı. Cezalı dönemde takımı güçlendirmek adına sarı-lacivertli ekip ilk transferini yaptı.

Brezilyalı yıldız Fred için dikkat çeken bir transfer arayışında olan Fenerbahce, orta sahasını güçlendirerek mutlu sona ulaştı.

 A Spor ‘un haberine göre, Fenerbahçe, İtalyan Milan'da forma giyen Bosnalı orta saha oyuncusu Rade Krunic ile anlaşmaya vardı. Bosnalı yıldızın, Fenerbahçe’den yıllık 3,5 milyon euro garanti ücret aldığı söyleniyor.

Futbol yıldızının sözleşmesinde bonus maddesinin de yer aldığı iddia edildi. Kanaryaların Bosnalı orta saha oyuncusuyla 2026 yılına kadar sözleşme imzaladığı söyleniyor.

 Milan Teknik Direktörü Stefano Pioli de oyuncunun kulüpten ayrılmasına izin verirken, transferin resmi olarak tamamlanması için Fenerbahçe ile Milan'ın anlaşmaya varması bekleniyor.

Şu anda piyasa değeri 10 milyon euro olan yıldız orta saha oyuncusu, bu sezon Milan formasıyla 14 maçta forma giydi ve sonuçlara katkı sağlayamadı. 30 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusuna şu ana kadar 8 milyon euro bonservis bedeli ödendi.