Fenerbahçe bir transferin daha sonuna geldi

F.bahçede taşları yerinden oynatacak bir transfer daha gerçekleşti. Uzun süredir kadrosuna katmak istediği yıldız oyuncuyu kadrosuna kattığı iddia ediliyor. İşte detaylar…

Fenerbahçe bir transferin daha sonuna geldi

Süper Lig’de hala liderlik konumunu koruyan F.bahçe liderlik yarışını kazanmak için yeni transferler yapmaya devam ediyor. Detaylar haberimizde…

su

EDİN DZEKO'YU KULÜBEYE HAPSETMEYE GELİYOR. FENERBAHÇE İÇİN HERKESİ REDDETTİ

Edin Dzeko'nun F.Bahçe'de son haftalardaki performansı tartışılırken,Sarı-lacivertli teknik heyet, uzun süredir peşinde olduğu Matheus Saldanha'nın transferini tamamladı. F.Bahçe'nin Partizan'ın transfer ısrarına son vererek Matheus Saldanha'yı 7 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı iddia edildi.

Fenerbahçe'nin şu anki en golcü ismi Edin Dzeko, son haftalarda gösterdiği performansla tartışmalara neden olurken, İsmail Kartal'ın Samsunspor maçından ayrılırken verdiği tepki de tartışmalara neden oldu.

Yaşı nedeniyle tüm müsabakalarda 90 dakika forma giyemeyen ve son iki karşılaşmada da fileleri bulamayan Edin Dzeko'ya destek için forvet arayışında olan F.Bahçe, Matheus Saldanha'nın transferinden memnun kaldı.

 Uzun süredir Saldanha'yı gıpta eden Fenerbahçe, Partizan'ın 10 milyon euro bonservis bedeli konusundaki ısrarını kırarak Brezilyalı golcünün transferini 7 milyon euro karşılığında tamamladı.

Bu sezon Partizan'da kaydettiği 15 gol ve 5 asistlik rekorla birçok Avrupa kulübünün dikkatini çeken Matheus Saldanha'nın önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelerek 4 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.