Fenerbahçe'nin eski yıldızı yılın futbolcusu seçildi!

Fenerbahçe'nin eski stoperi Kim Min-Jae, Asya'da en iyi uluslararası futbolcu seçildi! Ayrıntılar haberimizde...

Fenerbahçe'nin eski yıldızı yılın futbolcusu seçildi!

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Kim Min-Jae, futbol kariyerindeki muazzam başarılarına bir yenisini ekledi. Şu an Bayern Münih forması giyen Güney Koreli stoper, Asya'da 2022 yılının en iyi uluslararası futbolcusu seçildi. Asya Futbol Konfederasyonu (AFC) tarafından verilen prestijli ödül, Kim Min-Jae'nin uluslararası futbol sahnesindeki etkileyici performansını tescilledi.

AFC'den gelen açıklamaya göre, Kim Min-Jae, 2022 yılının Asyalı Uluslararası Oyuncusu ödülünü kazandı. Bu başarıyla, 2015, 2017 ve 2019 yıllarında aynı ödülü kazanan vatandaşı Son Heung-min'in izinden giden Kim Min-Jae, Güney Kore futbolunu uluslararası arenada gururlandırmaya devam ediyor.

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Kim Min-Jae ödül aldı

Kim Min-Jae, bu ödülle birlikte yılın en iyi futbolcusuna verilen "Altın Top" (Ballon d'Or) ödülü için de adaylar arasına giren tek Asyalı oyuncu oldu. Bu, Asya futbolunun uluslararası düzeydeki büyümesini ve etkileyici yeteneklerini bir kez daha kanıtlamış oldu. Fenerbahçe'nin eski yıldızı Kim Min-Jae, uluslararası futbol sahnesindeki başarılarına devam ederek Güney Kore'nin gururu olmaya devam ediyor. Kendisini tebrik ederiz!