Fenomen Murat Övüç canlı yayında o isim ile birbirine girdi

2. sayfa yayınında fenomen Murat Övüç ve iletişimci Sevda Türküsev kavga etti. Övüç, "Dilan Polat yüzünden ağlamıyorum" diye konuşurken Sevda Türküsev fenomeni eleştirdi. Sevda Türküsev'in Murat Övüç'ün programdan ayrılmasından sonra yavaşlamadığı ve sert bir şekilde konuştuğu görüldü.

Fenomen Murat Övüç canlı yayında o isim ile birbirine girdi

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa adlı programa konuk olarak katılan iletişimci Sevda Türküsev ile skandal hareketleriyle sürekli gündemde kalmayı başaran Murat Övüç, oldukça gergin bir konuşma yaptılar. Sevda Türküsev, Dilan Polat'ın tutuklanması sonrası çok ağladıüı öne sürülen Murat Övüç'e saldırırken canlı yayında Övüç ile Türküsev'in arasında gerginlik yaşandı.

Sevda Türküsev

Sevda Türküsev, “Lütfen Murat Övüç'ü takip etmeyin” derken konuşmasının devamında “Murat Övüç'ün milyonlarca insanı baştan çıkarmasına izin veren biziz. Eğer onları takip etmezsek, onlar bir hiçtir." ifadelerini kullandı.

"DİNİ KULLANIYOR"

Sözlerine "Murat Övüç her fırsatta dini kullanıyor" diyerek devam eden Türküsev'in açıklamalarının ardından programa katılan Övüç, kendini savunsuğu sırada kaç çocuk yetiştirdiğini anlattı. Türküsev ise şunları söyledi: “Sözleriniz ve hakaretleriniz hiç de nazik değil. İzlenmesi gereken biri değilsiniz” derken Övüç, bir adım geri çekilerek bu ünlü isme saygı duyduğunu ancak hız kesmediğini söyledi.

Murat Övüç

Murat Övüç, "Ben herkesin saygı duyduğu bir insanım" diyerek programdan ayrıldı. Sevda Türküsev ise hız kesmeden şunları söyledi:

“Sıradan insanlara ne oluyor, zenginlere, ünlülere bir şey olmuyor. Bu tür örnekler sıradan insanı yoldan çıkardı. Sanat dünyasını her zaman eleştirdim ve sosyal ağların gelişmesiyle birlikte Murat Övüç hemen ayağa kalktı ve burs verdiğini söyledi. Paravanı da Kuran-ı Kerim..."