Ferdi Kadıoğlu transferinde sürpriz gelişme

Ferdi Kadıoğlu için 20 milyon euro'luk teklif geldi! İşte ayrıntılar...

Ferdi Kadıoğlu transferinde sürpriz gelişme

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nun geleceği, Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına girmesiyle bir kez daha gündeme geldi. 2018-19 sezonunda Nec Nijmegen'den transfer edilen ve Arsenal, Serie A ve La Liga gibi devlerin dikkatini çeken Ferdi Kadıoğlu için flaş bir gelişme yaşandı.

Premier Lig ekibi Arsenal, sol bek pozisyonunda yaşanan sakatlık sorunu nedeniyle, 24 yaşındaki Türk oyuncuyu transfer etmeye karar verdi. İngiliz devi, Ferdi Kadıoğlu'nu kadrosuna katmak için İstanbul'a çıkarma yapacak. Ancak Arsenal'in yanı sıra İspanya La Liga ve İtalya Serie A'dan da teklifler geldiği belirtiliyor.

Fenerbahçe'nin bu sezon parlayan yıldızı için Arsenal dışında İspanyol ve İtalyan kulüplerinin de ilgi gösterdiği ifade ediliyor. Ancak Fenerbahçe yönetimi, genç oyuncunun piyasa değerini 20 milyon Euro olarak belirlemiş durumda ve bu bedelin altındaki teklifleri kabul etmeye niyetli değil.

ferdi kadıoğlu

Ferdi Kadıoğlu'nun geçmişte Inter'in de transfer listesinde olduğu bilgisi ortaya çıkmıştı. Ancak son gelişmelere göre, Real Madrid'in Arda Güler'i kadrosuna katmasının ardından, İspanyol devinin Ferdi Kadıoğlu'nu da yakından takip ettiği ve sezon sonunda Fenerbahçe yönetimiyle masaya oturmayı planladığı bildiriliyor.

Fenerbahçe'nin genç yeteneği için 30 milyon Euro'nun altında bir teklifi kabul etmeyeceği belirtilirken, kulüp yönetimi, Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılığı konusunda istekli olmadığını ve oyuncuyla özel olarak görüşeceğini açıkladı. Bu süreçte, genç futbolcunun da Fenerbahçe'yi yarı yolda bırakmak istemediği ifade ediliyor. Özellikle Real Madrid'in yakın takibindeki Ferdi Kadıoğlu transferindeki son gelişmeler, futbolseverleri heyecanlandırmaya devam ediyor.