Galatasaray'da deprem: Hakim Ziyech'in opsiyonu devreye girdi

Galatasaray forması altında beklenen düzeyde performans gösteremeyen Hakim Ziyech, son karşılaşmada 15. kez sahaya çıkarak "15 maçta forma giyerse takım tarafından satın alınır" şartını aktif hale getirdi. Bu durum, gelecek sezon da Sarı-Kırmızılı ekipte yer alacağını garantiliyor. İlgili ayrıntılar şöyle...

Galatasaray'da deprem: Hakim Ziyech'in opsiyonu devreye girdi

Galatasaray’ın büyük beklentilerle transfer ettiği fakat sakatlıklar sebebiyle yeterince şans bulamayan Hakim Ziyech ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Sözleşmesinde yer alan "15 maçta oynama şartı" gerçekleştiği için Ziyech, önümüzdeki sezon da Galatasaray kadrosunda yer alacak.

Ziyech

Chelsea’den kiralık olarak transfer edilen Fas asıllı futbolcu, Galatasaray’da 16. resmi maçına çıkmasıyla birlikte, sözleşmede belirtilen bedelsiz transfer opsiyonunu tetikledi. Böylece Hakim Ziyech’in Galatasaray’a olan bağlılığı, sözleşme koşulları gereğince resmileşmiş oldu.

Ziyech

Bu sezon Galatasaray adına 16 karşılaşmada forma giyen Ziyech, rakip fileleri 4 kez havalandırırken, 3 de asist yapma başarısı gösterdi. Söz konusu maçlarda toplamda 824 dakika sahada yer aldı.