Galatasaray'ın derbi galibiyeti sonrası Arda Güler'den flaş hareket

Galatasaray- Fenerbahçe derbi sonrasında Real Madrid'de forma giyen Arda Güler'den sürpriz hamle geldi! Galatasaraylı futbolcuların fotoğraflarını beğenen Güler, Fenerbahçe taraftarlarından tepki alınca beğeniyi geri çekti. İşte ayrıntılar.

Galatasaray'ın derbi galibiyeti sonrası Arda Güler'den flaş hareket

Galatasaray, Süper Lig'deki yenilmezlik serisini Beşiktaş Derbisi ile 16 maça çıkardı. Bu maçın ardından Real Madrid'de forma giyen Arda Güler'den sürpriz bir yayın geldi. Sarı kırmızılı takımı beğenen Arda Güler, insanların kafasını karıştırdı. Sezon sonunda takımdan kiralık olarak ayrılmaya hazırlanan Arda Güler'in bu hamlesi kendisinde soru işareti yarattı. Arda Güler, sosyal medyadan gelen tepkilere dayanamadığı için taşınmayı iptal etmek zorunda kaldı.

güler

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray, deplasmanda Beşiktaş ile karşılaştı. Sarı-kırmızılılar karşılaşmayı 1-0 kazanarak ligdeki yenilmezlik serisini sürdürdü. Sarı-kırmızılı oyuncuların maç sonrası mesajları beğenilirken, Arda Güler'in transferi sosyal medyada gündem oldu. Fenerbahçe taraftarlarından tepki alan Arda Güler, beğeniyi geri almak zorunda kaldı.

ARDA GÜLER'DEN BEKLENMEDİK HAMLE

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olduktan sonra İspanyol devleriyle istediği fırsatı bulamayan Arda Güler'in sezon sonunda başka bir takıma kiralandığı öğrenildi. Arda Güler'in bu hamlesi sosyal medyada gündem oldu.

GALATASARAYLI FUTBOLCULARI BEĞENDİ

Galatasaraylı futbolcuların Beşiktaş galibiyeti sonrasındaki pozisyonlarını beğenen Arda Güler'in bu transferi insanlarda soru işareti yarattı. Fenerbahçe taraftarlarının sosyal medyadan tepki göstermesi üzerine Arda Güler beğenilerini geri aldı.

futbol

cimbom

futol

futbol