Galatasaray yılın en büyük transferi için hazırlıklara başladı

Galatasaray yılın en büyük transferini yapmak için harekete geçti. Galatasaray, 45 milyon euroluk dünya yıldınıza gözlerini dikti. İşte o transfer nefesleri kesecek...

Galatasaray yılın en büyük transferi için hazırlıklara başladı

Trendyol Süper Lig'de 19. hafta yaşanırken TÜMOSAN Konyaspor'u konuk edecek Galatasaray'da heyecanlı bekleyiş başladı. UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyonluğa ulaşmasını hedefleyen sarı kırmızılı takım transfer hamlesini açıkladı.

11 Ocak'ta açılacak olan kış transfer döneminde hücum hattını kuvvetlendirmek için çalışmalar yapan Galatasaray, Arjantinli yıldız Icardi'nin yanına üst düzey bir golcü kazandırmayı amaçlarken sarı-kırmızılı takım, Brezilyalı dünya yıldızını kadrosuna dahil etmek için hareketlilik başlandı.

Galatasaray transfer


Brezilyalı yıldıza Türkiye, Almanya ve İngiltere'den talipler olduğu bilgisi gelirken golcü futbolcuyla ilgilenen Galatasaray, için öne sürülen isimler açıklandı. Okan Buruk, Arap ekibi 20226 yılında dek sözleşmesi bulunan golcü futbolcunun transferlerinde osrarcı olurke 17 maçta forma giyen Roberto Firmino, 3 gol atarak fileleri havalandırdı. Resmi hamle beklenirken yıldız golcü için bugüne kadar toplamda 45 milyon euro bonservis ödemesi yapıldığı belirtildi.