Galatasaraylı isimden dikkat çeken Muslera itirafı

Sarı-kırmızılı takımın Konyaspor galibiyetinin ardından o efsane isimden gelen bu açıklama duyanları şok etti. İşte detaylar…

Galatasaraylı isimden dikkat çeken Muslera itirafı

Galatasaray’ın efsanevi kalecisi Muslera hakkında gündem olan o iddia herkesi şok etti. Detaylar haberimizde…

su

GALATASARAY'IN EFSANE İSMİNDEN CANLI YAYINDA TARİHİ İTİRAF! "MUSLERA SAHAYA ÇIKMAYI REDDETTİ..."

Konyaspor'u 3-0 mağlup eden Galatasaray camiasının efsane oyuncusu, canlı yayında tarihi bir itirafta bulundu. Efsane ismin Muslera hakkındaki açıklaması herkesi şaşırttı.

Son dönemin şampiyonu efsane Galatasaray, Süper Lig 18. Turunda evinde Konyaspor’u 3-0 mağlup ederek galibiyet serisine devam ederken, Uruguaylı kaleci Fernando Muslera hakkında şok bir itirafta bulundu. Aslan'ın efsane isminin açıklaması herkesi şaşırttı. Geçtiğimiz haftalarda Galatasaray'ın futbolcu maaşlarını ödemede sorun yaşadığı iddia edilmişti ancak sarı-kırmızılı takımın efsane ismi tarihi bir itirafta bulundu.

Sarı-kırmızılı takımın efsane ismi Ümit Davala, Fatih Terim'in Galatasaray'da görev yaptığı 2011-2013 ve 2018-2021 yılları arasında tecrübeli teknik adam kadrosunda yer aldı. Maaş alamadığı için sahaya giremedi. Uruguaylı kaleci Fernando Muslera'nın takıma transferinin ilk günlerinde reddettiğini söyledi.

YouTube'da yayınlanan "Averaj" kanalında yorumcu olan Ümit Davala, Uruguaylı Eldiven'in 2011 yılı sonunda maaşı geç ödendiği için sahada oynamak istemediğini vurgulayarak "2011'de Muslera hocanın soyunma odasına geldi, birkaç gün gecikmişti maaşı. Muslera 'Bu maaş yatmadan ben oynamam.' dedi. Hoca da 'Ufuk soyun oğlum, bana Ufuk'u hazırlayın.' dedi. Muslera ondan sonra R yaptı oynadı" ifadelerini kullandı.

Davala'nın yorumları sarı-kırmızılı taraftarlar arasında şaşkınlıkla karşılanırken, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.