Galatasaraylılara oh çektiren Icardi kararı

Galatasaray'da Mauro Icardi'nin form tutmasıyla birlikte, takımın şampiyonluk yolunda umutları yeniden yeşeriyor. Son haftalarda attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Icardi, sarı-kırmızılı taraftarları sevince boğdu. İşte tüm detaylar...

Galatasaraylılara oh çektiren Icardi kararı

Gol yollarında zorlanan Mauro Icardi'nin performansındaki artış, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'u memnun etti. Özellikle Beşiktaş derbisinde yaşadığı topuk sakatlığı sonrasında performansında düşüş yaşayan yıldız oyuncu, son dönemde tekrar eski formuna kavuşuyor.

Beşiktaş derbisinde yaşadığı sakatlık, Icardi'nin performansını olumsuz etkilemişti. Ancak son zamanlarda gösterdiği çaba ve kararlılık, yıldız golcünün tekrar sahalara dönmesini sağladı. Bu durum, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'u sevindirirken, takımın hücum hattında daha etkili bir performans sergileme umutlarını arttırıyor.

Özellikle Beşiktaş derbisindeki sakatlık sonrasında yaşadığı zorlu süreci geride bırakan Icardi'nin, yeniden form tutmasıyla birlikte takımın şampiyonluk yolundaki hedefleri için önemli bir oyuncu haline geldiği gözlemleniyor. Okan Buruk'un, Icardi'nin performansındaki bu olumlu gelişmeden memnun olduğu ve oyuncusunun tekrar eski formuna kavuşmasını beklediği belirtiliyor.

 

OKAN BURUK'TAN ICARDI'YE ÖZEL HAZIRLIK PROGRAMI!

Gol yollarında zorlanan Mauro Icardi'nin performansındaki artış, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'u memnun etti. Özellikle Beşiktaş derbisinde yaşadığı topuk sakatlığı sonrasında performansında düşüş yaşayan yıldız oyuncu, son dönemde tekrar eski f

Galatasaray cephesinde, Mauro Icardi'nin önümüzdeki maçlarda tam anlamıyla hazır olması için özel antrenmanlara başlayacağı belirtildi. Takım içindeki özverili çabasıyla dikkat çeken Arjantinli oyuncunun, eski formuna kavuşma arzusunu net bir şekilde ortaya koyduğu vurgulandı. Icardi'nin, takımın şampiyonluk yolundaki hedeflerine gol katkısı yapmayı istediği ifade edildi.

Öte yandan, bir süredir maçlara iğne ile çıkan Icardi'nin yaklaşık üç haftadır bu uygulamayı bıraktığı ve tamamen iyileştiği gelen bilgiler arasında. Bu gelişme, takımın teknik direktörü Okan Buruk'un da dikkatini çekmiş olacak ki Icardi'ye özel bir hazırlık programı uyguladığı aktarıldı. Bu sayede, Icardi'nin sahadaki performansını arttırarak takıma daha fazla katkı sağlaması hedefleniyor.