Günlerdir her yerde aranan kadın, polisi arayıp söyledikleriyle şaşırttı

Isparta'da 17 gün önce kaybolan Simge Nur'dan haber alınamıyor. Anne Nafiye Özkan, "Sağ olduğunu bilsek de içimiz rahat değil." açıklaması yaptı. İşte ayrıntılar...

Günlerdir her yerde aranan kadın, polisi arayıp söyledikleriyle şaşırttı

Isparta'da 29 Ağustos günü öğle saatlerinde, cep telefonunu tamir ettirmeye gideceğini söyleyerek evinden ayrılan Simge Nur Ö. (22), 17 gündür kayıp olarak aranıyordu. Ancak bugün, ailesi ve polis için büyük bir sürpriz yaşandı.

2019 yılında evlenen ve bir çocuk annesi olan Simge Nur Ö., 29 Ağustos'ta sebze sattığı halk pazarındaki tezgahtan cep telefonunu tamir ettireceğini söyleyip evden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Ailesi endişeyle polise başvurarak kayıp başvurusu yapmıştı.

Ancak 17 gün boyunca haber alınamayan Simge Nur Ö., bugün polisi arayarak herkesi şaşırttı. Sağlık durumunun iyi olduğunu ve aranması için bir sebep bulunmadığını belirten Simge Nur, ailesini ve polisi derin bir merak içinde bıraktı.

Simge Nur Ö kayıp

Simge Nur'un annesi Nafiye, kızının ailevi sorunu olmadığını, o gün pazarda satış yapacağı için torununu kendisine bıraktığını, ancak öğleden sonra kaybolduğunu söyledi.

Nafiye, kızının kaybolduğu günden beri ağladığını ve hastalandığını belirterek, ona seslendi ve döndüğünde kızmayacaklarını, nerede olursa yanlarına gelebileceğini söyledi.

Nafiye, kayıp başvurusundan 3 gün sonra kızının polisi arayıp sağlık durumunun iyi olduğunu, ancak hala nerede olduğu bilinmediğini aktardı. Ailesi, tanıyan ya da görenlerden kendilerine haber vermesini istiyor.