Hakim Ziyech'ten taraftarları üzen haber geldi

Şampiyonluk yarışında adı geçen Galatasaray, Hakim Ziyech'in sol ayak bileğinde iç yan bağ dış yan bağ ve sindezmozunda gerilme ve zorlanma oluşmasıyla kemik ödemi tespit edilmesiyle tedavi gördüğü bilgisi verildi.

Hakim Ziyech'ten taraftarları üzen haber geldi

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray, Bandırmaspor maçını hazırlarkan sarı kırmızılı takım 1 yıldızdan iyi 1 yıldızdan ise kötü haber geldi. Resmi internet sayfası üzerinde açıklama yapılırken Fas Milli Takımı'nda sakatlanan Hakim Ziyech'in tedavisinin başladığı duyuruldu.
hakim ziyech sakatlık
GALATASARAY'DAN SAKATLIK AÇIKLAMASI
İki hafta önce sol alt arka adele grubundaki strain tespit edilmesiyle tedavi eden oyuncu Abdülkerim Bardakçı, saha çalışmalarına başladığı açıklandı. Afrika Kupası'ndaki ülkelerden olan Fas'ın Zambiya ile oynadığı mücadelede sakatlanma yaşanırken oyuna devam edemeyecek Ziyech, ülkenin elenmesiyle beraber İstanbul'da geldi. 4 Şubat Pazar günü yapılan sağlık kontroller üzerine ayak bileği distorsiyonu sonucu sol ayak bileğinde iç yan bağ, dış yan bağ ve sindezmozunda gerileme ve zorlanma olduğu tespit edildiği açıklandı.
Galatasaray takımında ayrıca Abdülkerim Bardakçı'nın saha çalışmalarına başladığını da açıkladı.