Haluk Levent ve Hasan Can Kaya şehit ailesi için düğmeye bastı

AHBAP derneği kurucusu ünlü şarkıcı Haluk Levent ile komedyen Hasan Can Kaya'nın şehit aileleri adına yaptıkları eylem alkış aldı. Bu, oğullarının son dileğidir ve iki sanatçı birlikte bunu gerçekleştirecektir..

Haluk Levent ve Hasan Can Kaya şehit ailesi için düğmeye bastı

6 Şubat'taki depremlerde evi yıkılan Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen Müslüm Özdemir'in ailesinin dramı sosyal medya platformlarında çok konuşuldu. Şehidin annesiyle babasının, evleri yıkıldıktan sonra ısınamadıkları bir konteynerde yaşadıkları, yaklaşık 1 yıldır çadırda kalmak zorunda kaldıkları öğrenildi. Görüntülerin paylaşılması sonrası Haluk Levent ile Hasan Can Kaya, birlikte aileye destek olabilmek adına harekete geçtiler.

KONSER VE GÖSTERİNİN HASILATIYLA ÖZDEMİR AİLESİNE EV ALINACAK

Haluk Levent ve Hasan Can Kaya şehit ailesi için düğmeye bastı

Haluk Levent, şehit Müslüm Özdemir'in ailesine ev alacaklarını söyleyerek şu yorumu yaptı:

“Şehit Müslüm Özdemir'in annesiyle babasının ev hakları mevcut. Kahramanmaraş Valimiz Sayın Ünlüer bu konuda bizi aydınlattı. Ama biz bunu bir uçta tutmaya karar verdik. Bugün Bursa'da vereceğim konserden elde edeceğim gelir ve kardeşim Hasan Can Kaya'nın konserinden elde edeceği gelirle önümüzdeki hafta annemize ev alacağız.”

Özdemir ailesine yakın komşulardan edinilen bilgiye göre şehit Müslüm Özdemir'in ailesine bir ev alma hayali varmış. Nazire Keskin, konuyla ilgili konuşurken "Çocuğun tek hayali annesine Evlenmeden önce sana ev alacağım. Bekardı, askerdi, çok iyi bir çocuktu. Evleri iki katlı, üst katta amcaları, alt katta ise kendileri yaşıyor. Depremde evleri yıkıldı. Çadırlarda yaşıyorlar” ifadelerini kullandı.