Hamza Dağ: İzmir'de Su Tarifelerinde Yüzde 50 İndirim Vaadi! Türkiyenin en pahalı suyunu kullanmayacağız artık!

AK Parti’den İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Hamza Dağ, İzmirlilere müjdeyi verdi. İlk olarak su tarifelerinde yüzde 50 indirime gidileceğini duyurdu.

Hamza Dağ: İzmir'de Su Tarifelerinde Yüzde 50 İndirim Vaadi! Türkiyenin en pahalı suyunu kullanmayacağız artık!

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, İzmir için ikinci vaadini açıkladı. Dağ, Sivaslılarla bir araya gelerek, "İzmir, Türkiye’nin en pahalı suyunu kullanan şehir. Bu durumdan çok rahatsız olduğumuzu ifade etmek isterim. Göreve geldiğimizde ilk iş olarak en temel ihtiyaç olan suyun ücret tarifesinde yüzde 50 oranında indirime giderek vatandaşlarımızın su faturalarını yarı yarıya indireceğiz" şeklinde konuştu.

İzmir Gazetesi ‘nde yayınlanan habere göre Hamza Dağ, İzmir için sosyal belediyeciliği de ön planda tutacaklarını belirterek, "31 Mart’a kadar durmadan, yorulmadan, gece gündüz demeden İzmir’in sokaklarını arşınlamaya, vatandaşlarımızın taleplerini dinlemeye; sıkmadık el, girmedik gönül bırakmamaya gayret edeceğiz" dedi. Altyapıdan üst yapıya kadar birçok alanda çalışmalar yaparken sosyal belediyeciliği de ihmal etmeyeceklerini vurgulayan Dağ, ihtiyaç sahibi vatandaşlardan esnafa, çiftçiden sanayiciye kadar her kesimi gözeteceklerini dile getirdi. Özellikle İzmir'in su tarifelerinin yüksekliğinden bahseden Dağ, İzmir'in Türkiye'nin en pahalı suyunu kullandığını ifade etti. Bu durumun İzmir'e yapılabilecek en büyük haksızlıklardan biri olduğunu belirten Dağ, göreve geldiklerinde ilk iş olarak su ücret tarifesinde yüzde 50 indirime giderek vatandaşların su faturalarını yarı yarıya düşüreceklerini açıkladı. Bu indirimin aile ekonomisine katkı sağlayacağını ve su kesintilerine son vereceklerini ifade etti. Dağ ayrıca, 13 Şubat'ta İzmir için hazırladıkları vizyon projelerini açıklayacaklarını duyurdu. Programa AK Parti ve MHP'den çok sayıda ismin ve vatandaşın katıldığı belirtildi.

Kaynak : https://www.egebasin.com.tr/hamza-dag-izmir-de-su-tarifelerinde-yuzde-50-indirim-vaadi-turkiyenin-en-pahali-suyunu-kullanmayacagiz-artik/2508/