HSBC'ye En İyi Uluslararası Banka Ödülü İle Başarısını Gösterdi

Çok kısa sürede büyük gelişmelere imza atarak dünya bankası haline gelen HSBC, ödül üstüne ödül alıyor. Banka şimdi de En İyi Uluslararası Banka ödülünü almaya hak kazandı. İşte detaylar.

HSBC'ye En İyi Uluslararası Banka Ödülü İle Başarısını Gösterdi

1989 yılında kurulan ve günümüze kadar gerçekleştirdiği faaliyetlerle dünya bankaları arasında yer almayı başaran HSBC, büyük bir başarıya imza attı. Türkiye genelinde olduğu gibi uluslararası anlamda da HSBC’nin önemli işler başarmaya devam ettiği görülüyor. Banka, attığı adımlar ve aldığı risklerle çok kısa sürede çok önemli bir büyüme kaydetmiştir.

EN İYİ ULUSLARARASI BANKA ÖDÜLÜ HSBC’YE!

Yol Finans Ödülleri’nde HSBC, Ortadoğu ve Afrika bölgesinde En İyi Uluslararası Banka ödülünü almaya layık görüldü. Düzenlenen ödül töreninin yanında, banka Pekin’de de ödül aldı.

Asiamoney Pekin’de yapmış olduğu konuşmada, HSBC’nin yaptığı hizmetler karşılığında bir ödüle daha layık görüldüğüne yer verdi. Bankanın aldığı bir diğer ödül ise, En İyi Proje Ödülü oldu. Bankanın Kumming ve Singapur arasındaki demiryolu hattıyla ilgili yürüttüğü proje En İyi Proje ödülünü almaya hak kazandı.

Bankanın Kuzey Afrika ve Türkiye Yönetim Kurulu Başkan vekili ve bankanın CEO’su ödül töreni sonrası açıklamalarda bulundu.

ÖDÜLÜ ALDIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ

Hsbc Yönetim Kurulu Başkan Vekili, yerel ekonomilerin büyümesi için yeni arayışlar içerisinde olunduğunu vurguladı. Bunun yanında gelişmemiş bölgelerde yürütülen projelerin büyüme kaydetmek için çok büyük bir avantaj olduğunun altı çizildi. Asya ve Menat’ın işbirliği için finansman arayışı içerisinde olunduğu ve bu konuda çalışmaların başlatılacağı belirtildi. HSBC müşterileriyle çalışmaların başlanacağı ve yetkililerin çok ümitli olduğu aktarılıyor.