Icardi hakkında konuşan Wanda Nara'dan Galatasaraylıları kahreden haber!

Mauro Icardi, geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Galatasaray'daki performansıyla büyük beğeni topladı. Galatasaray'ın bonservisini almak için girişimler başlattığı Arjantinli yıldız Icardi'nin transferi ile ilgili herkesi şaşkına çeviren bir gelişme yaşandı.

Icardi hakkında konuşan Wanda Nara'dan Galatasaraylıları kahreden haber!

Gösterdiği başarılı performanslarla kısa sürede Galatasaray taraftarlarının sevgilisi olan Mauro Icardi, Galatasaray'ın kadrosunda kalma fikriyle herkesi heyecanlandırıyor. Bu transferdeki en büyük sorunun maddi sıkıntılar olduğu biliniyor. PSG ile 1 yıllık sözleşmesi bulunan Icardi'nin eşi ve aynı zamanda da menajerliğini yapan Wanda Nara, geçtiğimiz gün Fransız basınına bazı açıklamalar yaptı.

Icardi hakkında konuşan Wanda Nara

"Mauro Icardi'den üzücü haber"

Fransız basını, Arjantinli oyuncu Mauro Icardi hakkında şaşırtan bir iddiada bulundu. Milan'dan gelen teklif, Milan'da yaşamak isteyen yıldız oyuncunun hem eşi hem de menajeri olan Wanda Nara tarafından kabul edildi. Fransız basınına konuşan Wanda Nara, "İtalya'daki eski günler için çok endişelenmiyorum çünkü biliyorum ben ve Mauro İtalya'ya geri döneceğiz. İtalya, mutlu olabileceğimiz bir ülke. "

Icardi hakkında konuşan Wanda Nara

"Milano'daki evimiz hala duruyor"

Wanda Nara, "Yaşadığımız zamanlarda her zaman bir insan oldum. Milano'daki kır evimiz duruyor. Hayvanlarımız ve onların bakımını üstlenen insanlar hala bu evde yaşıyor. Burası hepimizin sevdiği ve tekrar deneyimlemek istediği bir yer."