Icardi transferini solda sıfır bırakacak: Çocuğundan sonra o da gönlünü Galatasaray'a kaptırdı

Galatasaray'a bir yıldız transferi daha! Çocuğu da Galatasaray forması giymişti! Sıra onda! Detaylar haberimizde.

Icardi transferini solda sıfır bırakacak: Çocuğundan sonra o da gönlünü Galatasaray'a kaptırdı

Galatasaray'ın ara transfer dönemi yaklaştıkça transfer temasları sıklaştı ve Bakambu'nun performansının beklentilerin altında kalmasıyla Icardi'ye destek verecek forvet arayışları hızlandı. Sarı Kırmızılılar bu konuyla ilgili dünyaca ünlü yıldız isim Hulk'u gündeme getirirken, bu gelişme de sıkça konuşulmaya başlandı. Tüm detaylar haberimizde.

GALATASARAY'DAN YILDIZ TRANSFERİ

Süper Lig'de ilk 13 hafta sonunda 34 puanla zirvede yer alan ve Fenerbahçe ile zirveyi paylaşan Galatasaray'ın, 11 Ocak'ta başlayacak ara transfer dönemi öncesinde yeni transferlerle anlaştığı öğrenildi. Teknik adam Okan Buruk'un yönetime en az üç transfer talebinde bulunduğu biliniyor ve A Spor'un haberine göre, Ocak ayında Mauro Icardi'yi yedekleyecek oyuncu arayışında olduğu da iddia ediliyor. Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmaya Brezilya ligi ekiplerinden Atlético Mineiro'da forma giyen Hulk'u denemesiyle başladı. Hulk geçen günlerde Brezilya ligindeki son deneyiminin ardından Ocak ayında Atlético Mineiro'dan ayrılacağını duyurdu. 

Galatasaray'dan Yıldız Transferi

Deneyimli futbolcu kulübüyle 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor ancak Galatasaray'ın cüzi bir ücret karşılığında transferi tamamlayabileceği iddia edildi. Daha önce birçok Türk takımında adı anılan Hulk'un bu kez Türkiye'ye gelmekle oldukça ilgilendiği söyleniyor. Sarı-kırmızılı teknik adamın transferini 1.5 milyon euro ila 2 milyon euro civarında bir bonservis bedeli karşılığında tamamlaması öngörülüyor. Çin'in Shanghai SIPG takımında oynadığı zaman sosyal medya paylaşımında oğlunun üzerindeki Galatasaray forması dikkatleri üzerine çekmiş ve taraflar Hulk'a "Galatasaray'a gel" mesajı göndermişti.