İdo ve Yasemin Şefkatli'nin çifte sevinci! Tatlıses ailesine ikiz bebek geliyor..

2021 yılında İdo Tatlıses'le dünya evine giren Yasemin Şefkatli'nin ikiz bebeklerine hamile olduğu öğrenildi. ortaya çıktı. İbrahim Tatlıses durumu herkesten önce duyurduğunda İdo, "Babamın ağzında bakla ıslanmamış" şeklinde ifadeler kullanmıştı. Çiçeği burnunda anne Yasemim Şevkatli, bebeklerinin ultrason resimlerini paylaşırken Dilan Çıtak'ın bu haber karşısında yaptığı yorum olay oldu.

İdo ve Yasemin Şefkatli'nin çifte sevinci! Tatlıses ailesine ikiz bebek geliyor..

İbrahim Tatlıses'in Derya Tuna ile evliliğinden olan oğlu, İdo, 2 yıl önce Yasemin Şefkatli ile evlenmişti. Geçtiğimiz günlerde Şefkatli'nin bebek beklediği haberi gündeme bomba gibi düştü.

İbrahim Tatlıses, dede olacağı müjdesini herkesten önce vermiş ve oğlu İdo ile Yasemin'in ikiz bebek beklediğini söylemişti. Fakat, ünlü çift bu açıklama karşısında hiç ses çıkarmamıştı.

İdo ve Yasemin Şefkatli

Sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Yasemin Tatlıses birkaç gün sonra konuyla ilgili konuştu. İkiz annesi olmak üzere olan Yasemin Şefkatli, eşi İdo ile olan bir karesini yayınlayarak "Peki ailemiz büyüyor mu desek? Son olarak ikiz bebek müjdesini de paylaşalım." şeklinde bir not yazdı.

İdo ve Yasemin Şefkatli

DERYA TUNA'DAN YORUM GECİKMEDİ

Kardeşi İdo ile bir dönem sorun yaşayan Dilan Çıtak, paylaşımın altına "İkizler geliyor. Levent, ya biz?" yorumunu yazarken Çıtak'ın eşi ise "Ben hazırım" yanıtını verdi.

İdo ve Yasemin Şefkatli

Derya Tuna, paylaşıma şu yorumu yaptı: "Hayatımda bu kadar çok mutlu olmamıştım"