İslam Memiş, borsa yatırımcılarına korkutan uyarıyı yaptı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcılara son fırsat uyarısı...

İslam Memiş, borsa yatırımcılarına korkutan uyarıyı yaptı

İSLAM MEMİŞ’TEN SON UYARI…

DİKKATE ALMAYAN RESMEN YANDI…

Borsa yatırımcılarına ciddi uyarılarda bulunan para ve piyasalar uzmanı İslam Memiş borsanın tavan yapmasını beklediğini belirtti. Yatırımcılara ara ara tavsiyelerde bulunan ve önemli tüyolar paylaşan İslam Memiş borsanın tavana gideceği zamanı açıkladı. İşte haberin detayları…

memiş

Altının yakın zaman da 40 liralık bir düşüş sergilemesini değerlendiren memiş bunların bir alım fırsatı olduğunu ve son fırsat olabileceğini belirtti.

 FAİZ İNDİRİMİ BEKLENİYOR

FED’İN 2024 Mart ayından sonra yani ikinci çeyrekten itibaren faiz indirimine gideceğini belirten Memiş bunun en çok borsaya yarayacağını belirtti. Gram altının 1.851 TL ye kadar gerilemesini bir fırsat olduğunu belirten Memiş altının alım için fırsat sunduğunu aktardı. Borsa İstanbulun 7728 puana kadar gerilemesini de değerlendiren Memiş bu süreçte bir çok kişinin borsadan çıkarak hata yaptığını ifade etti.

Borsa yatırımcılarına dikkat etmesi gerektiğini ifade eden İslam Memiş, şu ifadeleri kullandı:“7700 altında kapanışlar olursa artık 7500'ü telafuz edebiliriz. Tekrar 8000-9000 bin puana yerleşen borsa endeksi bekliyorum. Bir sıkıntı olmazsa 8000 üzerinden tamamlayabiliriz. Ben 8400 kırıldıktan sonra 9000 puanı hedef alan yukarı yönlü hareketler beklediğimi söyleyebilirim.

Borsa yatırımcısı korku ve panikle satış yapmasın, satan zarar eder. Dedi.

2024 yılında 10 bin puanı borsada görebileceklerini belirten Memiş 9000 bandının aşılması durumunda borsanın daha da yukarılara tırmanacağını belirtti.

Ons altının 1982 dolar seviyelerinde olduğunu aktaran Memiş aralık ayının bir fırsat ayı olduğunu belirtti.