İzmir Gaziemir'de otomobil yarışı tutkusu kan döktü!

İzmir'in Gaziemir ilçesinde hız yaptığı iddia edilen iki otomobilden birisi park halindeki bir kamyonete çarptı. Meydana gelen kazada çarpmanın etkisiyle kamyonet öndeki araçla çarpışarak takla atarken İnci Özparltılı isimli bir kadın hayatını kaybetti, 7 aylık bebeği Ö.A.Ö. ise yaralandı.

İzmir Gaziemir'de otomobil yarışı tutkusu kan döktü!

Kaza, dün akşam saat 23.00 sularında İzmir'in Gaziemir ilçesine bağlı Dokuz Eylül Mahallesinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre; kamyonet sürücülerinin sokak büfelerinden yiyecek almak için durdukları bildirilirken o sırada otomobilin sürücüsü, anlaşılan başka bir sürücüyle yarışırken direksiyon hakimiyetini kaybederek park halinde duran kamyonetle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kamyonet önündeki araca çarptı ve yan yattı.

Kazanın hemen ardından kamyonetin içindeki İnci Özparltılı isimli bir kadının ve 7 aylık bebeğinin sıkıştığı belirlendi. Yarış yapan otomobillerden birisi ise demir korkuluklara çarptıktan sonra durabildi. Durumun 112 acil çağrı merkezine bildirilmesinin ardından kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi gönderildi.

İzmir Gaziemir'de otomobil yarışı tutkusu kan döktü

ANNE VE BEBEĞİ ARAÇ İÇİNDE SIKIŞTI

İtfaiye ekipleri 31 yaşındaki anne Özparıltılı ile bebeği Ö.A.Ö.'yü sıkıştıkları yerden çıkardıktan sonra sağlık ekiplerine teslim ettiler. Sağlık ekipleri ise yaralı anne ve bebeğini amvbulansa alarak hastaneye kaldırdılar. Tedavi altına alınan anne, , yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği bildirilirken bebeğinin tedavisinin devam ettiği bilgisine ulaşıldı.

Kazada hafif yaralanan ve yarıştığı öne sürülen 35 ENG 73 plakalı otomobil sürücüsünün de hastaneye kaldırıldığı öğrenilirken demir korkuluklardan savrulan diğer otomobil sürücüsünün olay yerinden hızla kaçtığı bilgisi verildi. Kazayla ilgili soruşturma yapan polis ekibi, görgü tanıkları ve aynı zamanda kamera görüntülerini incelemesinin ardından olaydan sorumlu zanlıları tespit edip arama çalışması başladı.