Jakuzide ölü bulunmuştu! Matthew Perry'nin otopsi raporu çıktı

Friends dizisindeki "Chandler Bing" rolüyle tanınan 54 yaşındaki ABD'li oyuncu Matthew Perry'in jakuzide ölü bulunması üzeri otopsi raporu çıktı. Herkesin merak ettiği o detay belli oldu.

Jakuzide ölü bulunmuştu! Matthew Perry'nin otopsi raporu çıktı

Matthew Perry'nın otopsisini yapan doktorun hazırladığı raporda, başarılı oyuncu anestezi amaçlı kullanılan ketamin etkileri sonucunda boğularak hayatını kaybettiğini açıkladı. Otopsi raporu üzerine kroner atardamar hastalığı ve opioid bağımlılığı üzerine tedavi edilmesiyle Buprenorfin'in de oyuncunun ölümünde rol aldığı bilgisi verildi.

Perry'in yakınları tarafından soruşturma yürütülmesiyle yetkililere karşı oyuncuya depresyon ve kaygı bozukluğu için ''ketamin infüzyon terapisi'' adı verilerek tedavi uygulanmasıyla otopsi doktoru ise başarılı ismin vücudunda ketaminin ameliyat sırasında genel anestezi seviyesinde olduğu belirtildi.

otopsi

Johns Hopkins Üniversitesi tıbbi toksikoloğu Dr. Andrew Stolbach, Perry'nin vücudundaki ketamin miktarının oyuncunun "bilincini kaybetmesi, dik duramaması ve kendini su yüzeyinde tutamaması" gibi sonuçların oluşabileceği hakkında bilgiler verildi. Dr. Andrew Stolbach, Perry'nin vücudundaki ketamin miktarının oyuncunun bilinç kaybının yaşanmasıyla dik duramaması ve kendisi su yüzeyinde tutamaması gibi sonuçlara neden olduğu belirtildi. "Friends" dizisindeki "Chandler Bing" rolüyle tanınan 54 yaşındaki ABD'li oyuncu Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetmişti. Devamında ise Emmy ödülünde aday gösterilen başarılı oyuncu 2022 yılında biyografisinde uzun yıllar süren ''bağımlılık'' mücadelesi hakkında bilgiler verdi.