Kemal Sunal'ın eşyaları evinden temelli taşınıyor!

Göztepe Parkı'na usta sanatçı Kemal Sunal'ın adını taşıyan bir müze kuruluyor. Müzenin hazırlıkları devam ederken; merhum sanatçı Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal'ın sosyal medya paylaşımı herkesi duygulandırdı. Gül Sunal, eşinin evdeki eşyalarını sosyal medya hesabından paylaşarak "Kemal, evimizden temelli gidiyor." notunu düştü.

Kemal Sunal'ın eşyaları evinden temelli taşınıyor!

Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal'ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım herkesi duygulandırdı. Sunay Akın ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile beraber 22 yıldır hayalini kurduğu Kemal Sunal Müzesi'ni hayata geçirmeye hazırlanan Gül Sunal'ın merhum sanatçının eşyalarını müzeye gönderdiği görüldü.

Kemal Sunal'ın eşyaları

Kemal Sunal'ın tüm kişisel eşyalarıyla birlikte, kostümleri ve film afişlerinin de Göztepe Park Müzesi'nde sergileneceği bilgisi verildi.

EŞYALARIN HEPSİ TAŞINIYOR

Kemal Sunal'ın eşyaları

Gül Sunal, 2000 yılında yaşamını yitiren usta oyuncunun hatıralarının yer aldığı müzeye hazırlık amacıyla eşinin ev eşyalarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

"ARTIK SEVENLERİNE EMANET"

Kemal Sunal'ın eşyaları

Eşinin tüm eşyalarını tek tek kendisi toplayan Gül Sunal, Instagram hesabından yaptığı paylaşımının altına “Kemal kesinlikle evimizden ayrıldı. Göztepe Park'taki Kemal Sunal Müzesi için Sunay Akın ile Ekrem İmamoğlu'nun mükemmel projesi, yıllardır ölümsüzleşmesini beklediğimiz objeler. Elbette çok iyi bir sebeple ayrıldık ama sanki evden tamamen ayrılıyormuş gibi hissettim. Artık o, hayranlarına emanet." şeklinde ifadeler kullandı.

Kemal Sunal'ın eşyaları