Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe ile kamera karşısına geçti: Pozlarına beğeni yağdı

Şu anda Serenay Sarıkaya'yla birlikte rol aldığı 'Aile' dizisinde ekranlara gelen Kıvanç Tatlıtuğ'un oğlu Kurt Efe ile çektirdiği fotoğraf pozu yayınlandı.

Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe ile kamera karşısına geçti: Pozlarına beğeni yağdı

Show TV ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi 'Aile'de oynayan Kıvanç Tatlıtuğ'un sosyal medya hesabında oğlu Kurt Efe ile çektirdiği fotoğraf pozu görüldü.

BABA İLE OĞLU MANZARAYA KARŞI

Özel bir hayat yaşamayı, spot ışıklarından uzak kalmayı ve Kurt Efe'nin yüzünü açığa vurmayı tercih etmeyen Kıvanç Tatlıtuğ, sosyal ağ hesabından oğluyla bir fotoğraf paylaştı. Baba-oğulun manzarayı hayranlıkla izlerken verdiği poz kısa süre içinde gündem oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe

“KURT EFE BABASI GİBİ”

Geçtiğimiz aylarda oğluyla birlikte hastaneden çıkarken görülen Kıvanç Tatlıtuğ, "Kurt Efe aşı oldu, o yüzden geldik. Her şey yolunda, sorun yok" dedi. Kurt Efe'yi sarı saçlı gören sosyal medya kullanıcıları, "Maşallah", "Tıpku babasının kopyası", "Ne güzel bebek" şeklimde yorumlar yazdılar.

Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe

Baba olduktan sonra hayatının nasıl değiştiğini her zaman dile getiren Kıvanç Tatlıtuğ, “Allah isteyen herkese nasip etsin. Düşüncelerimden sabah uyanış şeklime kadar değiştim. Sabaha başlama şeklim bile farklı."şeklinde konuşmuştu.