Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek hastalığını ilk kez açıkladı

Kızılcık Şerbeti'nin dikkat çeken karakteri Nilay'a hayat veren başarılı oyuncu Feyza Civelek katıldığı programda ilk defa hastalığını açıkladı.

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek hastalığını ilk kez açıkladı

Adını Feriha Koydum dizisinde Lara karakterine hayat veren başarılı oyuncu devamında Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterini canlandırdı. Feyza Civelek, Katarsis programında hastalığını açıklamasıyla sevenleri üzüldü. İşte sevilen oyuncunun dikkat çeken açıklamaları haberimizde.

Feyza Civelek özel hayatı hakkında sorulan soruları yanıtladı. Nilay için ben olmalıyım, bu hayatımın rolü olduğunu düşünen Civelek, tesettürlü olmaya başta alışamadığını çevresinde ailesinde hiç tesettürlü olmadığını belirtti. Alışık olmadığı bir durum olduğunu açıklayarak dizide tesettürlü olmam farklı ailelerin iç yüzünü görmeme olanak sağladığını oyunculuğunu bu rol üzerinde geliştirdiğini açıkladı.

Feyza civelek hastalığı

FEYZA CİVELEK SEDEF HASTASI

Köpeğinin vefat etmesiyle olumsuzlukların hayatına geldiğini belirten Civelek, 11 yıl kendisiyle yaşadığı köpeğin evladı gibi olduğunu oğlu gibi sevdiğini belirtti. Oğlunu kaybettikten sonra sedef hastası olduğunu üzüntüden sıkıntıdan saçkıran olduğunu söyledi. Hayatında ilk defa en değer verdiğim şeylerden birini kaybettiğinden bu duruma düştüğünü o süreci zor atlattığını ifade etti.

45 GÜNDE 21 KİLO KAYBI

1.5 ayda 21 kilo veren Civelek, onun öncesinde çok kilolu zamanlar geçirdiğini ve o zamanlar depresyonda olduğunu açıkladı. Özgüven eksikliğinden ötürü kilo verme sürecine giren oyuncu kendine güveninin geldiğini ve istediği yere ulaştığını belirtti. Kilolulara oyunculuk için başrol verilmediğinden bir film ile anlaştığını kilosundan ötürü olmadığından zayıflamaya karar verdi.