Marketten aldığı yumurtayı kırınca hayatının şokunu yaşadı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir kadın, marketten aldığı yumurtayı kırınca içerisinden civciv embriyosu çıktığını fark etti. Daha önce böyle bir durumla karşılaşmadığını ifade eden kadın, "Böyle bir durumla karşılaşmak farkı bir deneyim oldu, çok şaşırdım" diye konuştu.

Marketten aldığı yumurtayı kırınca hayatının şokunu yaşadı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde yaşayan bir kadın, marketten aldığı yumurtayı kırınca içinden bir civciv embriyosu çıktığını fark etti. Bu olay karşısında oldukça şaşıran kadın, daha önce böyle bir durumla karşılaşmadığını ifade etti. İçinden civciv embriyosu çıkan yumurta, kadının kek yapma deneyimini unutulmaz kıldı. Bu ilginç olay, Ordu'da yaşanan nadir durumlardan biri olarak kayıtlara geçti. İşte detaylar...

civciv embriyosu

YUMURTAYI KIRINCA İÇİNDEN CİVCİV EMBRİYOSU ÇIKTI

Ordu'nun Fatsa ilçesinde yaşayan Özlem Çakır, marketten aldığı yumurtayı kırarken içinden bir civciv embriyosu çıktığını fark etti. Bu olay, Çakır için ilk kez yaşandığı bir deneyimdi. Yumurtayı kırarken civcivin gözleri ve gagası gibi belirgin özelliklerini gördüğünü söyledi. Başta yumurtanın bozuk olduğunu düşündü, ancak incelediğinde civciv embriyosu olduğunu anladı. Çakır, bu tür bir olayla daha önce hiç karşılaşmadığını ve haberlerde de böyle bir şey görmediğini belirtti. Normalde civcivlerin embriyo ve döllenme süreçlerine dair bilgiler olduğunu, bu yüzden bu olayın kendisi için oldukça şaşırtıcı ve farklı bir deneyim olduğunu dile getirdi. Yumurta buzdolabında bekletildiği için böyle bir durumla karşılaşmanın kendisi için şaşırtıcı olduğunu söyledi. Bu ilginç olay, Ordu'da yaşanan nadir durumlardan biri olarak hafızalarda kaldı.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde yaşayan bir kadın, marketten aldığı yumurtayı kırınca içinden bir civciv embriyosu