MasterChef Eda'dan zehir zemberek açıklama! Elenir elenmez ilk bunu yaptı

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Masterchef Türkiye'de her hafta bir isim veda ederken Eda Karabulut'tan çarpıcı açıklamalar geldi. Masterchef All Star 2023 yarışmasından ayrılık sonrası imalı paylaşım geldi.

MasterChef Eda'dan zehir zemberek açıklama! Elenir elenmez ilk bunu yaptı

Masterchef All Star 2023 yarışmasının iddialı kadın şeflerinden olan Eda Karabulut, bu haftanın ele gecesinin sonunda veda eden isim olurken veda etmesinden kendisini suçlayan Karabulut, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla herkesi şaşırttı. Masterchef All Star 2023 yarışmasından elenen Eda Karabulut'un o paylaşımı haberimizde.

Eda Karabulut, veda ederken eleme günü kendini suçladığı açıklamalarında bulundu. Ben aylardır bu tabağı bekliyorum çok telaş yaptım ve hazır olan balı kirli sepetine atmışım. Kendi elimle kendimi eledim gibi bir şey oldu ifadelerini kullanan Eda Karabulut, imalı paylaşımlarda bulundu.

Masterchef Eda

EDA KARABULUT'TAN İMALI PAYLAŞIM

Eda Karabulut, yarışmadan elenmesine dair paylaşımlarda bulunurken ben gerçekten yorulmuştum bunalmıştım bitsin dediğim noktadayım açıklamalarında bulunarak uzun bir mesaj ile fotoğraf paylaşımında bulundu. Masterchef All Star 2023 yarışmacılarından Rıfat Yurttaş'ın paylaşımlarını alıntılıyan Karabulut, Salı günü beraber göndermesiyle dikkatleri üzerine çekti.