Mehmet Ali Erbil'in biricik kızı Yasmin Erbil bambaşka biri oldu!

Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar'ın kızı Yasmin Erbil görenleri şaşkına çevirdi! Son hâline çokça yorum geldi. Detaylar haberimizde.

Mehmet Ali Erbil'in biricik kızı Yasmin Erbil bambaşka biri oldu!

Ünlü sanatçılar Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar'ın kızı Yasmin Erbil, sosyal medyada özel hayatıyla her zaman gündemde. Her paylaşımıyla tartışmalara neden olan ünlü, bu sefer yeni tarzıyla büyük ses getirdi. Tüm detaylar haberimizde.

YASMİN ERBİL'DEN YENİ TARZ

Yasmin Erbil, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti. Kardeşlerinin aksine adından sıkça söz ettiren Erbil en az anne ve babası kadar magazinlerde sık ​​yer alıyor. Yasmin Erbil, kendinden emin ve cesur paylaşımlarıyla gündem oluyor. Şimdi de yeni tarzı ile dillerde. Erbil, sarı saçlarına veda ederek saçlarını koyu renge boyattı. Takipçileri tarafından bu değişimi çok beğenildi ve beğeni ve yorum yağmurunu tutuldu. Erbil'e:

Yasmin Erbil'den Yeni Tarz

"Yeni saçların harika görünüyor", "Saçların çok güzel" ve "Harika görünüyorsun" şeklinde yorum yapıldı. Yasmin Erbil 2 Aralık 1995 yılında doğmuştur. Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar, 1989 senesinde evlenmiş, kızları Yasmin'in doğumundan bir sene sonra boşanmıştı. Yasmin Erbil'in kendisinden on üç yaş büyük Sezin Erbil adında kız kardeşi, 11 yaş küçük Ali Sadi adında da bir erkek kardeşi bulunmaktadır.