Meteoroloji bu bölgeler için uyarıda bulundu: Sağanak yağış kuvvetli geliyor!

Meteorolojik bilgilere göre Ege Denizi'nin iç kısmı, Batı Akdeniz iç kesimleri, ç Anadolu, Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz'in kıyılarıyla birlikte Bolu, Düzce, Sinop'ta sağanak yağışlae etkili olacakç Sağanak yağışlar ayrıca Osmaniye, Kars, Ardahan, Hatay kıyıları çevrelerinde de görülecek. Hatay kıyıları ile Kahramanmaraş'ın batı ilçelerinde sağanak yağışların görüleceği bilgisi de verildi.

Meteoroloji bu bölgeler için uyarıda bulundu: Sağanak yağış kuvvetli geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü günlük hava tahmin raporu yayınladı. Bu nedenle yurdun kuzeyi, içleri ve batısı parçalı bulutlu, Marmara Bölgesi'nin kuzeyi ve doğusu, Ege Bölgesi'nin iç kesimleri, Batı Akdeniz'in iç kesimleriyle birlikte İç Anadolu Bölgesi, Orta Karadeniz Bölgesi, Karadeniz Bölgesi'nin doğu kesimleri, Bolu, Düzce, Sinop illerinin yanı sıra Osmaniyeü Kars ve Ardahan çevreleri, Hatay sahili ve Kahramanmaraş'ın batı kesimleri bulutlu, güneşli, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Meteoroloji bu bölgeler için uyarıda bulundu Sağanak yağış kuvvetli geliyor!

"Şiddetli yağmur uyarısı"

Yağışların, İç Ege iç kesimlerinde Samsun ve Ordu çevrelerinde öğleden sonra, akşam ve gece saatlerinde yerel olarak kuvvetli (21-21 50kg/m²) olması bekleniyor. Batı Akdeniz'in iç kısmı ve Güneybatı Anadolu'nun orta kısmı. Yağış sırasında yağmur, kuvvetli rüzgar gibi olumsuz etkilere dikkat etmek gerekiyor. Rüzgarlar kuzey ve güneyde kuzey, güneyde batı rüzgarları zayıf, ara sıra orta ve kuvvetli (40-60 km/saat) esecek.