Metin Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan kızından flaş açıklama

Metin Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızları magazin dünyasını şok etti! Kanal D ekranlarında 'Neler Oluyor Hayatta' programına konuk olan Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde.

Metin Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan kızından flaş açıklama

Usta oyuncu Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, Kanal D'de yayınlanan "Neler Oluyor Hayatta" programa katıldı ve önemli açıklamalarda bulundu.

'Neler Oluyor Hayatta' programının sunucuları Hakan Ural ve Tuğba Nur Namlı 'ya bomba açıklamalarda bulundu. Duygu Nebioğlu bir ikizi olduğunu söyledi. "Bu konuyu konuşmam yasak ama ben babam Metin Akpınar'ın iki kızından biriyim" dedi.

metin akpınar

'ÇOCUKLUĞUMDA UNUTMAK İSTEDİĞİM ANLAR VAR'

Annesi, kendisini ve kardeşini Antalya'nın köyünde hizmetçiye bıraktığı söyledi ve şöyle konuştu: "Önce kabullenmeye çalıştım, sonra babama ulaşmaya çalıştım. Ona ulaşmak hiçbir zaman kolay olmadı. Kimseyi üzmek amacıyla bunları yapmadım. Bazı konularda iletişim kuramadığımız için hakkımı aramak istedim.' dedi. Kendisine kamuoyunda büyük tepki oluştuğunu kaydeden Nebioğlu, "Linç kampanyası istemiyorum" dedi. Bir süre sonra Çocuk Esirgeme Kurumu'na evlatlık verilen Metin Akpınar'ın kızı, "Çocukluğumda kötü şeyler var. Hafızamda unutmak istediğim çok kötü görüntüler var" dedi.

'BABAM METİN AKPINAR 5 YIL BENİMLE İLETİŞİME GEÇMEDİ'

Zor bir çocukluk geçirdiğini dile getiren Nebioğlu, "İsimlerimizi bile kendimiz koyduk." Nebioğlu, Akpınar'ın kendisini ilk gördüğünde çok şaşırdığını belirterek, "Akşam 7'de oturduk, sabah 7'ye kadar konuştuk. Uzun süre yaşadıklarımı kendisine anlattım. O gün bana sarıldı" dedi. Nebioğlu, Metin Akpınar'ın kendisini baştan beri kabul ettiğini ancak beklediği kadar göremediğini iddia ederek, "Babamı hiç rahatsız etmek istemedim. Ama görünüşe göre bana vakit ayıramamış. "Onu rahatsız ettiğimi hissettiğim zamanlar oldu." diyerek üzüntüsünü dile getirdi. Babasının 5 yıldır kendisiyle doğrudan iletişim kurmadığını ancak çalışanı aracılığıyla iletişim kurduğunu söyledi.

'14 YIL İÇERİSİNDE SENEDE BİR KERE GÖRÜŞÜRDÜK'

Usta oyuncu babası Metin Akpınar'ı 14 yıldır yılda bir kez gördüğünü söyledi. Babalar Günü'nde sadece kendine zaman ayırdığını vurguladı. "Babamı üzmemek için yıllarca sustum. İletişim kuramadığım zaman incindim, öfkelendim ve kırgın oldum. "İkna edemeyince dava açtım" dedi. Bir yıl önce babası Metin Akpınar'a dava açan Nebioğlu, "Ben parayla ilgilenmiyorum. Eğer Allah korusun babam ölürse bu parayı hayvanlar için kullanacağım. Bu davayı açmak zorunda kaldım." "dedi.