Milan, Galatasaray'ın yıldız ismine talip oldu

Galatasaray'daki performansıyla dikkat çeken Abdülkerim Bardakcı'nın taliplerinin sayısı her geçen gün artıyor. Son olarak Milan, Avrupa'nın en büyük kulüpleri listesinde yer alan uluslararası savunma oyuncusunun yerini aldı. İtalyan milli takımının, Abdulkerim'i transfer etmek için önümüzdeki günlerde Galatasaray'a bir ziyarette bulunacağı konuşuluyor.

Milan, Galatasaray'ın yıldız ismine talip oldu

Trendyol Süper Lig'inde ider Fenerbahce ile şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, ara transfer sürecinde Berkan Kutlu dışında başka oyuncuyla sözleşme imzalamadı. Sarı-kırmızılı takımın değeri arttıkça teklifler gelmeye de devam ediyor.

Performansı taraflı ya da tarafsız herkes tarafından takdirle karşılanan Abdulkerim Bardakcı, Bayern Münih listesi sonrası Milan'ın transfer listesine eklendi. Calciomercato'nun haberine göre İtalya'nın en eski kulüplerinden Milan, Torino'da forma giyen Alessandro Bongiorno'nun transferinde sorun yaşanması halinde Abdulkerim Bardakcı'yı kadrosuna katmak için Galatasaray'ın kapısında olacak. 

Milan, Galatasaray Abdulkerim Bardakcı

Ancak sarı-kırmızılı ekip, yıldız savunmacısını yarı yolda bırakmak istemiyor. Galatasaray'ın Abdulkerim'e 15 milyon ile 20 milyon avro arasında değer biçtiği söyleniyor.

Geçen sezonun şampiyonluğunda büyük rol oynayan Abdulkerim Bardakcı, bu sezon da muhteşem sonuçlar göstermeye devam ediyor. Abdülkerim hücum performansıyla da dikkat çekiyor. Yıldız stoper bu sezon takıma 4 gol attı.