Müge Anlı'daki Sinan öldürüldü iddiası sosyal medyayı salladı

Müge Anlı programına katılan ve uzun süre gündemi meşgul eden Sinan'ın öldürüldüğü iddia edildi! Tüm detaylar haberimizde.

Müge Anlı'daki Sinan öldürüldü iddiası sosyal medyayı salladı

Müge Anlı ile tatlı Sert programında tutuklanan Sinan Akdoğan'ın öldürüldüğü iddiası sosyal medyanın gündeminde! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

MÜGE ANLI PROGRAMINDAKİ SİNAN ÖLDÜRÜLDÜ İDDİASI

ATV kanalında yayınlanan ve milyonlarca kişi tarafından takip edilen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Arife Gökçe'nin kaybı haftalarca konuşulmuş ve köy sakinlerinden Sinan Akdoğan ile ilgili iddialara gündeme bomba gibi düşmüştü. Köydeki kadınlara cinsel tacizde bulunduğu ve rahatsız ettiği iddia edilen Sinan Akdoğan seneler önce yaptığı çocuk istismarı ile ilgili tutuklandı. Sinan Akdoğan'ın cezaevinde öldürüldüğü iddia edildi. 64 yaşındaki Arife Gökçe'ye cinsel tacizde bulunduğu, rahatsız ettiği ve öldürerek ortadan kaybettiği iddia edilen Sinan Akdoğan başka bir olay sebebiyle tutuklandı ve cezaevine gönderildi. 

sinan akdoğan öldürüldü iddiası

Günlerce ülkenin gündemine oturan Sinan Akdoğan'ın köydeki başka yaşlı kadınlara da taciz ettiği ortaya çıktı. Tokat Almus ilçesinde Ataköy beldesinde yaşayan Arife Gökçe evli ve 5 çocuk annesiydi. 17 Aralık 2022 tarihinde kaybolan yaşlı kadının eşi ve çocukları Müge Anlı programına katıldı ve kayıp olayı cinsel taciz olayına döndü. Sinan Akdoğan isimli vatandaşın köydeki yaşlı kadınlara cinsel tacizde bulunduğu ve rahatsız ettiği, fiziksel zarar verdiği ortaya çıktı. Küçük bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan Sinan Akdoğan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sinan Akdoğan'ın cezaevinde öldürüldüğü iddiaları sık sık gündeme düşmeye devam ediyor ancak iddiaların doğru olmadığı da konuşuluyor.