Müge Anlı'yı çıldırtan olay: Kaybolan kadının sevgilisi açıklamalarıyla şaşkına çevirdi

Müge Anlı'da 6 yıl önce şüpheli bir şekilde kaybolan kadın aranırken kayıp kadının sevgilisi sanılan H.B.'nin ifadesi kamuoyunu şok etti.

Müge Anlı'yı çıldırtan olay: Kaybolan kadının sevgilisi açıklamalarıyla şaşkına çevirdi

Müge Anlı programında yer alan habere göre, 2 çocuk annesi olan N.Y., 20 yıllık evliliğini 2010 yılında sonlandırdı. 2006 yılında boşanmaya hazırlanırken erkek arkadaşı H.B. ile ilişki kurmaya başladı. Genç kadın 2017 yılında ise şüpheli bir şekilde ortadan kayboldu.

Müge Anlı'ya başvuran ayıp kadının sevgilisi H.B., 2017 yılında tam olarak hatırlanamayan bir günde N.Y.’nin kardeşi olduğunu söyledikten sonra 'Aşkım’ şeklinde hitap ettiği birisiyle balkonda telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini, sonra da evden ayrıldığını, aynı gün akşam ı arayan sevgilisinin ise kendisine 'Beni kurtar' şeklinde yardım istediğini, sevgilisinin elindeki telefonu alan F.A.'nın da kendisine küfü edip telefonu aniden kapattığını, o günün sonrasınki günler sonra da kadından haber alınamadığını aktardı.

NY sevgilisinin olduğuna dair hiçbir belirti olmadığı göz önüne alındığında Tam 6 yıl yaşayan H.B. dedi sevgilisi F.A. Adı geçen bir kişi tarafından dövüldüğünü, soyulduğunu, hatta tacize uğradığını ve şantaja uğradığını iddia eden F.A. bu eylemden sorumlu olmalıdır.

Kayıpla ilgili edindiği çarpıcı bilgiler veren Müge Anlı, F.A. Adı geçen kişi, New York'ta kayıp kişiyi soyduğu gün arandığında, New York'ta mücevher, uygunsuz resimlerin olduğu bir telefon ve şeker şeklinde lolipoplar bulundu. 2006 yılında yaşanan bir çocuk istismarı olayına ilişkin şikâyet dosyasında, F.A. Bahsedilen çocuk istismarı mağduru F.A.'nın tarifi ise şöyle oldu: "Kendisi bununla örtüştüğünü söyledi."

En son F.A. ile birlikte görüldü..

Müge Anlı'nın edindiği bilgiye göre, N.Y. 21 Ekim 2017'de Antalya'dan Sakarya'ya gitmekte olan F.A.'nın, yolculuk sırasında kendisine taciz ve şantaj yaptığı iddiasıyla kayıp olduğu öğrenildi. F.A. ile düzenli olarak görüştüğü belirlendi. 25 Ekim 2017'de Sakarya ve F.A.'ya gitmek üzere yola çıktıktan 4 gün sonra telefonu çaldı. benzer günlerde de o bölgede bulunuyorlardı.