Okan Buruk Bayern Münih maçı sonrası açtı ağzını yumdu gözünü

Galatasaray ve Bayern Münih arasında ki mücadele sonrasında Okan Buruk'tan açıklamalar geldi. 3-1 Galatasaray'ın kaybetmesiyle yıldız ismi yerin dibine soktu.

Okan Buruk Bayern Münih maçı sonrası açtı ağzını yumdu gözünü

Şampiyonlar Ligi A Grubunda Bayern Münih'i ağırlarken sarı kırmızılı ekip 1-0 geriye düşerken kazanılan penaltıyla Mauro Icardi beraberliği kazanmasına rağmen maç sonucunda mağlubiyet yaşandı. Galatasaray'ın Alman devi karşısında gösterdiği mücadele ise gazetelerde değerlendirme yapıldı.

Rams Park'ta 50 bin coşkulu taraftarlar, ilk yarı sahada gol pozisyonuna giren Galatasaray yer alırken Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi ve Kaan Ayhan'ın kazandığı gol fırsatları değerlendirilemedi. Cimbom'un baskısı altında adeta kaybolan Bayern Münih pozisyonlarını sonuca ulaştırdı. Sahada hata yapan, oyundan düşen futbolcular söz konusu oldu. Bunlara rağmen yine de Galatasaray büyük bir fırsatı değerlendiremedi. Alman ekibini bu kadar sindirilişken büyüklüğünü kabul ettirmişsen o zaman galip geleceksin yorumları yapıldı.

okan buruk

Zaha için hayal kırıklığı yaşanılırken 15 dakika sonra etkisinin kaybolduğu görüldü. Ayağına aldığı her topu rakibe kaptırırken Tete ise hırslı ve mücadeleci ruhunu sergiledi. 70. dakika Okan Buruk tarafından oyuncu değişikliği yapılırken 2. gol yenildi. Bayern, konum fark etmeden her bölgeden kaleye gitmeyi başardı. Okan Buruk'un ise oyuncu değişikliği için bu kadar beklemesi normal karşılanmadı.