Okan Buruk yeni transfere kapıyı gösterdi

Bu sezon yaptığı transferlerle gündemde olan Sarı kırmızılı takımda beklenmedik bir ayrılık yaşanacağı konuşuluyor. İşte detaylar…

Okan Buruk yeni transfere kapıyı gösterdi

Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde şampiyonluk yolculuğuna devam eden Galatasaray’da sürpriz bir ayrılık yaşanacağı konuşuluyor. Detaylar haberimizde...

banka

OKAN BURUK TRANSFER ETTİĞİNE PİŞMAN OLDU. GALATASARAY'DA AYRILIK RESMİLEŞTİ

Yaz transfer döneminde Mauro Icardi'nin yerine geçmesi beklenen Cédric Bakambu, Galatasaray'ı adeta hayal kırıklığına uğrattı. Okan Buruk'un devre arasında Cedric Bakambu ile görüştüğü ve tecrübeli isimden kendisine takım bulmasını istediği bildirildi.

Milli maçlar nedeniyle şampiyonluk tatili sırasında önemli Beşiktaş derbisine hazırlanan Galatasaray'da, Okan Buruk ani bir karar alarak Cédric Bakambu'nun görevine son verdi.

Yaz transfer döneminde Mauro Icardi'nin yerine Cédric Bakambu'nun transfer edilmesi, başta Okan Buruk olmak üzere sarı-kırmızılı orta saha oyuncusunu büyük hayal kırıklığına uğrattı. Katıldığı maçlarda henüz gol atma sevincini yaşamayan Cédric Bakambu ile özel görüşme yapan Okan Buruk'un, bu tecrübeli oyuncudan devre arasında kendisine evinde bir takım bulmasını istediği bildirildi.

Al-Nasr SC'den 700 bin euro karşılığında transfer edilen Cédric Bakambu, 4'ü Süper Lig'de, 4'ü UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde olmak üzere 8 maçta 227 dakika forma giydi.