Özge Özpirinçci hakkındaki iddialara yanıt verdi

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci'nin beğendiği bir kitap karakteriyle bir oyunda oynamak istediği ve ekip kurduğu fakat son anda vazgeçtiği iddia edildi. Ünlü oyuncu iddialara sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. Özpirinçci, paylaşımında "Hayallerimizin kağıda çizdiği görüntüler ile hayatın bize çizdiği görüntüler her zaman aynı karede buluşmuyor. Kendinizi kadrajın içine sokma konusundaki bu isteksizlik, görüntünün kalitesini bozmak istememenizden kaynaklanıyor olabilir." şeklinde ifadeler kullandı.

Özge Özpirinçci hakkındaki iddialara yanıt verdi

Özge Özpinçci'nin tiyatro oyununu sahneye koyma aşamasına geldiği ve daha sonra kendisine gelen dizi teklifinden dolayı da herkesi "hayal kırıklığına uğrattığı" söyleniyor. Özpirinçci iddialara sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

Bir sosyal medya kullanıcısı, geçtiğimiz günlerde bir paylaşım yaptı ve mesajında “Özge Özpirinçci, 'Oyun yapacağım' diyerek insanlar darladıktan sonra sponsor bulan, sahneye çıkan ve son anda 'Bir dizim var' deyip bırakan biridir." ifadelerini kullandı.

Özge Özpirinçci hakkındaki iddialara yanıt verdi

Özge Özpirinçci ise, hakkında ortaya atılan bu iddialar hakkında "Kimseyi kırmadım, sponsor bulamadım, bir kez masa okuduk ve hep birlikte tatile çıktık. Bu süreçte programlarla ilgili tartışmalar oldu ve bana sezon içerisinde bir dizide rol alacağım bilgisi verildi" şeklinde yanıt verdi.

"Kimseye zarar vermedim."

Özge Özpirinçci mesajında ​​şu cümleleri kullandı:

"Bahsettiğiniz 'oyun' kitap uyarlamasdır. Kitabı okuduktan sonra yazara mesaj attım ve şöyle dedim: 'Eğer kitabını tiyatroya ya da filme uyarlamak istersen bunu yapmaktan mutluluk duyarım. ' "Bu kadar tesadüf olamaz, biz de seni düşünüyorduk" dedi. Kimseyi kırmadım, sponsor da aramadım, masayı bir kez okuduk ve hep birlikte dinlenmeye gittik. Bu süreçte programlarla ilgili konuşmalar oldu ve sezon içerisinde bir diziye katılacağım bilgisi bana verildi. Yaz tatilinin sonlarına doğru sette hayata yeniden başlayacağımı ve bu kez 2 yaşında bir kızım olduğu için zamanımı dikkatli kullanmam gerektiğini anlamaya başladım.

Üstüne üstlük babamın ALS tanısıyla birlikte hem stresli hem de fiziksel ve zihinsel açıdan zorlayıcı sezonun beni beklediğini fark ettim. Bu benim ilk sahneye çıkışımdı ve bu deneyimin böyle bir yıla denk gelmesini istemedim. O dönemde oyuna katılamayacağımı söylemiştim ve buna gerçekten çok üzüldüm. Hayallerimizin kağıt üzerindeki görünümü ile hayatın bize çizdiği görüntüler her zaman aynı çerçevede buluşmuyor. Kendinizi bu kareye sokmaya çalışmamanız, görüntü kalitesini bozmak istememenizden kaynaklanıyor olabilir."

Özge Özpirinçci hakkındaki iddialara yanıt verdi