Özge Özpirinçci'nin babasına son vedası yürek sızlattı

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci'nin perşembe günü hayatını kaybeden babası, cumartesi günü toprağa verildi. Acı haberi kızıyla oyun oynarken aldığını söyleyen oyuncu, babasının uzun yıllardır ALS hastalığıyla mücadele ettiğini anlattı.

Özge Özpirinçci'nin babasına son vedası yürek sızlattı

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci'nin babasının vefatı, kızının paylaştığı duygusal bir veda ile gündemi sarstı. Babası Kadri Emrah Özpirinçci'nin ALS hastalığıyla uzun süredir mücadele ettiğini belirten Özpirinçci, acı haberi kızıyla oyun oynarken aldığını ifade etti. Babasının hastalık semptomlarını uzun süre kamufle ettiğini ve başka rahatsızlıklarla karıştırdığını anlatan ünlü oyuncu, Instagram üzerinden duygusal bir paylaşım yaparak babasıyla olan fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı. işte detaylar...

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçc

ÜNLÜ OYUNCU ÖZPİRİNÇCİ BABASININ VEFATINI PAYLAŞTI

Özpirinçci'nin açıklamalarına göre, babasının ALS semptomları 2022 yazında başlamış ancak uzun süre teşhis konulamamış. Özpirinçci, babasının rahatsızlığını ilk olarak 2016 yılında oynadığı bir filmdeki karakterle ilgili çalışmalar sırasında tanıştığı ALS hastalarının hikayeleriyle bağdaştırdığını belirtti. Teşhis için yapılan tetkiklerin ve tahlillerin Bodrum'da yeterli olmaması üzerine İstanbul'a gitmek zorunda kaldıklarını ifade etti.

Babasının hastanede bir hafta boyunca teşhis konulamadan kaldığını ve hastalığın hızla ilerlediğini dile getiren Özpirinçci, babasının yaşamak istemediği bir durumu yaşadığını ve cerrahi müdahaleler için İstanbul'a geldiğini aktardı. Ameliyat sürecinin zorlu geçmesine rağmen babasının yanında sevdiği bir hemşirenin bulunmasının ona destek olduğunu ifade etti.

Bu süreçte babasının yaşadığı acıları ve kararlılığını anlatan Özge Özpirinçci, duygusal bir vedayla babasına olan özlemini dile getirdi. Babasının vefatının ardından Özpirinçci'nin avukatı, babasına maddi ve manevi tazminat davası açacaklarını duyurdu. Bu gelişmeler, Özpirinçci'nin aile içi trajedisinin yanı sıra ALS hastalığına dikkat çekmek adına önemli bir platform oluşturmuş gibi görünüyor. İşte diğer ayrıntılar...

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçc

Ünlü kişilik Emrah Karaduman, duygusal bir yazıyla babasının vefatını paylaştı. Babasının organizasyon yeteneklerini öven Emrah, babasının sağlığı yerindeyken ailece yapılan bir sohbet esnasında kendisine ve annesine mezarlık tapusu aldığını hatırlatarak, "Annenle yerimiz hazır" dediğini belirtti. Babasının uzun süredir ALS hastalığıyla mücadele ettiğini ve umutsuz bir durumda olduğunu ifade eden Emrah, hastalığın tedavisi için çözüm bulunamadığını ve ALS'nin tıp dünyası için henüz tam olarak anlaşılamayan bir hastalık olduğunu vurguladı.

Emrah, ALS hastalığına dikkat çekmek adına yıllar önce buzlu su kampanyasına katıldıklarını hatırlattı. Babasının hastaneye götürüldüğü günü, Kazım'ın Emrah'a huzurlu bir şekilde veda ettiğini öğrendiğini belirten Emrah, bu durumu kabullenmekle birlikte biraz daha babasıyla vakit geçirmek istediğini dile getirdi. Babasının iyi bir baba olduğu kadar harika bir arkadaş olduğunu ve dostlarının onu sonsuza kadar anılarıyla yaşatacağını söyleyen Emrah, cenaze sonrası düzenlenen anma törenine değindi.

Emrah, babasının hayatta gezmeyi ve fotoğraf çekmeyi çok sevdiğini, en iyi yaptığı şeylerden birinin seyahat etmek olduğunu anlattı. Babasının yaşamına dair bir videoyu izlerken onun 69 yıllık hayatına hayran kaldığını ifade eden Emrah, babasının yaşamayı ve keyif almayı öğrettiğini belirtti. Babasının hatalarıyla ona insan olmayı öğrettiğini ve bugünkü kişiliğinin inşasında büyük etkisi olduğunu vurgulayan Emrah, cenazesine katılan ve destek olan herkese teşekkür etti. Yazısında babasıyla geçirdiği eğlenceli anılarını ve yaşamdan alınan keyfi vurgulayan Emrah, zor bir süreçte kendisine destek olan herkese minnettarlığını ifade etti.