Patlamaya hazır bomba gibiler! En kavgacı 3 burç ortaya çıktı

Astroloji burçlarla alakalı araştırmalar yapılırken ilginç bilgiler ortaya çıkartılıyor. Burçlar arasında en kavgacı olan 3 burç belli oldu. Ateşe bile kafa atan o burçlar...

Patlamaya hazır bomba gibiler! En kavgacı 3 burç ortaya çıktı

Burçların iyi ve kötü bazı özellikleri yer alırken 3 burcun en kavgacı olduğu bilgisi verildi. Onlarla tartışmaya girmek yalnızca moralinizi bozarken enerjinizi sömüren o burçlar açıklandı. Bu burçların doğası gereği kavgaya eğilimli olan en kavgacı burç özellikleri haberimizde.

ASLAN

Aslanlar gezegenlerinden ötürü kavgacı oldukları belli oldu. Fiziksel olarak zafer kazanamasalar bile keskin sözleri rakiplerin canını sıkıyor. Fiziksel olarak genellikle yüzleşmeler sırasına gururla sergiledikleri kaslı ve heybetli duruşa sahipler. Başkalarını manipüle etme yeteneklerine inanamazsınız.

balık burcu

BALIK

Su burcu olan Balıklar çatışma sırasında fazlasıyla üstün zekalı olmasıyla geçmişte yaşadıkları sıkıntıları unutmazlar. Rakiplerini aşağılamak ve mücadeleyi yeni boyuta ulaşılması gerekirken balık burçları genellikle duygusal yapısıyla hassasiyetle ilişkilendiriliyor. Tartışmaya girmek akıllıca değildir.

BOĞA

Hedeflerine ulaşmak için hiçbir şeyden kaçınmayan Boğa burçları, büyük önem taşırken gururları için kavga sırasında sizi ezebilirler. Toprak elementinde olan Boğalar, sağlam fiziksel yapılarıyla göz korkuturlar. Öfkeleri aylarca sürerken düşman edinmek için doğru karar değil.