Pirinç, mercimek, fasulye, bulgur fiyatları indirime girdi! Migros indirim füzesini uçurdu

Migros zamların karşısında durmaya kararlı! Temel gıdalarda muhteşem bir indirim müşterileri bekliyor. İşte ayrıntılar...

Pirinç, mercimek, fasulye, bulgur fiyatları indirime girdi! Migros indirim füzesini uçurdu

Gıda fiyatlarındaki sürekli artışa karşın, Migros'un yepyeni bir kampanya ile tüketicilere nefes aldırdığı duyuruldu. Migros'un 25 Ağustos Cuma günü başlattığı indirimler, sofraları daha hesaplı hale getirecek. Özellikle temel gıda ürünlerinde yapılan indirimler, dikkatleri çekiyor.

Yeşil mercimek, sofraların vazgeçilmezi olan sağlıklı protein kaynaklarından biri olarak bilinir. Migros, bu indirim kampanyasında yeşil mercimeği 35,90 TL'ye sunuyor. Böylece, besleyici ve lezzetli bir seçeneği daha uygun fiyatla sofralara taşıyor.

migros indirim ağustos 2023

Kahvaltı sofralarının olmazsa olmazlarından biri olan klasik inek peyniri de bu indirimler kapsamında yer alıyor. Migros'un indirim günlerinde, 194,90 TL'lik fiyatıyla öne çıkan klasik inek peyniri, daha erişilebilir hale geliyor.

Ayrıca, zeytin sevenler de bu indirimlerden faydalanabilecek. Yeşil zeytin, sağlık açısından birçok fayda sunan bir atıştırmalık olarak tercih edilir. Migros'un kampanyasında, yeşil zeytin 139 TL'ye düşüyor, böylece sağlıklı atıştırmalıkları sofralara koymak daha uygun hale geliyor.

Migros'un sunduğu bu indirim kampanyasıyla, tüketicilere ekonomik alternatifler sunarak bütçelerine katkı sağlamayı amaçladığı görülüyor. Kampanyanın bir parçası olarak, yoğurttan süte, peynirden erişteye birçok ürünün uygun fiyatlarla sunulduğu belirtiliyor.

Tüm bu indirimlerle birlikte, Migros 25 Ağustos Cuma günü itibarıyla sunduğu indirimli fiyat listesi ile alışveriş keyfini daha ekonomik hale getiriyor. Uygun fiyatlı temel gıda ürünleri, tüketicilerin sofralarını zenginleştirirken bütçelerine de destek oluyor.