Real Madrid'in yıldızı Galatasaray'a imza atmaya hazırlanıyor

Galatasaray, kış transfer sürecinde kadrosuna yıldız bir orta saha oyuncusu eklemek için rotasını İspanya'ya çevirdi. Sarı-kırmızılılar Real Madrid'in süperstarını kadrosuna katabilmek adına harekete geçti.

Real Madrid'in yıldızı Galatasaray'a imza atmaya hazırlanıyor

Süper Lig'in 16. haftasında evinde Fatih Karagümlülük'ü 1-0 mağlup eden Galatasaray, morallerini yükseltirken, Pazar akşamı oynanacak Fenerbahce derbisi öncesi transfer çalışmalarına başladı.

Sezon başından bu güne kadar yeterli orta saha oyuncusunu kadrosuna katamayan Sarı Kırmızılılar, bu konumunu güçlendirme kararı alırken Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'ni kazanmayı hedefleyen Galatasaray, gözünü İspanya'ya dikti. Ara transfer sürecinde orta sahasını güçlendirmeyi planlayan Galatasaray, Real Madrid'li yıldızın adını transfer gündemine aldı.

Galatasaray'ın orta saha oyuncusu aradığı biliniyor ve yöneticilerin Real Madrid'de forma giyen Dani Ceballos'u önerdiği, sarı-kırmızılı takımın çalıştırıcısı Okan Buruk'un da bunu önerdiği, onun da razı olduğu iddia ediliyor.

Real Madrid'in yıldızı Dani Ceballos Galatasaray'a imza atmaya hazırlanıyor

Sarı-kırmızılı yönetimin, 27 yaşında olan orta saha oyuncusu hakkında yakın zamanda Real Madrid'e bir teklif götüreceği öne sürüldü.

Bu sezonda Real Madrid formasıyla 10 maçta forma giyen ve sadece 292 dakika kadar sahada kalan Dani Ceballos, takıma 1 gol kazandırdı. İspanyol devleriyle 2027 yılına kadar sözleşmesi olan Ceballos'un güncel piyasa değeri 12 milyon euro.

Futbol yıldızına şu ana kadar 16,5 milyon euro tutarında bir bonservis bedeli ödendi. Oorta saha oyuncusu Real Madrid formasıyla 130 maça çıktı, 7 gol attı ve 12 asist yaptı.