Reynmen ödül alamamayı sindiremedi: Eskisini çöpe attığı anları çekti!

Her geçen gün ayrı bir olayla gündeme gelen Tiktok sosyal medya platformu bu kez şok etti. Kameraya arkasını dönen bir kullanıcı yatarken sadece gaz çıkartarak on binlerce para kazandı. İzlenme sayısını görenler şaşırdı kaldı. İşte kazandığı para...

Reynmen ödül alamamayı sindiremedi: Eskisini çöpe attığı anları çekti!

TikTok sahnesinde, her geçen gün birbirinden çarpıcı olaylar yaşanmaya devam ediyor. En sonunda, bir kullanıcı kamera önünde benzersiz bir yöntemle dikkat çekti ve izleyenlerin adeta nakit akıtmalarına yol açtı. TikTok'un sosyal medya dünyasını sarstığı bu olay, kullanıcının yatar pozisyonda sadece gaz çıkartarak on binlerce lira kazanmasıyla gerçekleşti. Bu garip anların anlık izleyici sayısı ise hayrete düşürücüydü.

Sosyal medya platformlarının gündemini alt üst eden TikTok'ta, son zamanlarda bir dizi sıradışı olay yaşanıyor. Bu platformda canlı yayın yapan kişilere cömert miktarlarda ödüller verilirken, geçtiğimiz günlerde Lazkızı adlı kullanıcının ifadesi alındıktan sonra şimdi de bir kullanıcı gaz çıkartarak dikkat çekti.

tiktok uyku

TikTok topluluğunu sıradışı bir yayınla şaşırtan bu kullanıcı, kameraya sırtını dönerek yatar pozisyonda canlı yayın açtı ve sadece gaz çıkartarak büyük meblağlarda para kazandı. İzleyiciler, bu olağanüstü anlara şahit olurken, kullanıcının gaz çıkardıkça para yağışına uğradığını görmeleri büyük bir ilgi çekti. Viral olan görüntülerde, uyuyan kadının bu eylemi yaklaşık 1200 kişi tarafından izlendi. Kanepede yatar pozisyonda gaz çıkartma anları, hem nakit hem de yorumlarla karşılık buldu. Sadece gaz çıkartarak elde ettiği miktar ise tam 35 bin TL'yi buldu. Bu olay, TikTok'ta yaşanan olağanüstü ve sıra dışı anlardan biri olarak sosyal medya kullanıcıları arasında geniş bir yankı uyandırdı.