Rutin sağlık kontrolünden geçen Binali Yıldırım, anjiyoya alındı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım'ın sağlık kontrolğnde geçtiği sırada kalp krizi geçirdiği iddiası sosyal medyada gündem oldu. Bu söylentilere yönelik ise Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Binali Yıldırım'ın sağlık durumuyla ilgili detaylı bir açıklama yaptı.

Rutin sağlık kontrolünden geçen Binali Yıldırım, anjiyoya alındı!

AK Parti'nin Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım'ın rutin sağlık kontrolü yaptırdığı sırada kalp krizi geçirdiği ve anjio olduğu iddiası sosyal medyada kısa sürede yayıldı. Bu iddialara yanıt olarak ise Sağlık Bakanı Koca'nın, sosyal medya hesabı üzerinden konuyla ilgili açıklama yaptığı görüldü.

"RUTİN KONTROLLERİ TAMAMLANDI"

Binali Yıldırım

Bakan Fahretin Koca, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Bazı medyada yer alan Binali Yıldırım'ın sağlığı ile ilgili çıkan haberlerle ilgili açıklama yapılması gerekiyor. Rutin kontrolleri dün yapıldı. Yıldırım Bey'in ciddi bir sağlık sorunu yok. Kendisibne sağlık dolu günler diliyorum."

ANJİYOYA ALINDI

Edinilen bilgiye göre, rutin muayene sırasında kalp rahatsızlığına yakalanan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım anjio oldu. Evinde dinlenen Yıldırım, sağlık sorunlarından dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün düzenlenen Bayburt ve Gümüşhane ziyaretlerine katılamadı.