Sacha Boey'e talip yağmuru: 20 milyon euroyu trink verecekler

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Sacha Boey, Manchester maçındaki performansı sonrası Premier Lig devlerinden Arsenal'ın raharına girdi. Sarı-kırmızılı takımın sağ bek oyuncusu için 20 milyon euroyu gözden çıkarttığı ileri sürülen Arsenal ile İtalyan devi Milan'ın da transfer yarışına girdiği öğrenildi.

Sacha Boey'e talip yağmuru: 20 milyon euroyu trink verecekler

Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Sacha Boey, Manchester United maçındaki etkileyici performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Bu performans, Premier Lig devi Arsenal'ın ve İtalyan devi Milan'ın dikkatini çekti. Arsenal, 20 milyon euroyu gözden çıkartarak Boey'i transfer etmek istiyor. İtalyan devi Milan da bu transfer yarışına katıldı. İşte detaylar..

Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Sacha Boey

GALATASARAY'IN BAŞARILI OYUNCUSU SACHA BOEY MANCHESTER UNİTED MAÇINDA ETKİLEYİCİ PERFORMANS İLE DİKKAT ÇEKTİ

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'a karşı gösterdiği etkileyici performansıyla adından söz ettiren sağ bek oyuncusu Sacha Boey, Premier Lig devi Arsenal ve İtalyan devi Milan'ın transfer radarına girdi. Akşam gazetesine göre, Arsenal, Boey için 20 milyon euroluk bir teklifte bulunarak transferi sonuçlandırmak istiyor.

Arsenal'in, bu transferi Ocak ayında tamamlama niyetinde olduğu ve Milan ile bir rekabet içinde olduğu belirtiliyor. Sacha Boey, Galatasaray ile toplam 69 resmi maça çıktı ve bu maçlarda 3 gol atıp 4 asist yaparak etkileyici bir performans sergiledi.