Sergen Yalçın Beşiktaş için net konuştu

Sergen Yalçın'ın açıklamaları gündem oldu! Hiç teklif almadığını açıkladı. Ayrıntılar haberimizde...

Sergen Yalçın Beşiktaş için net konuştu

Süper Lig'in köklü kulüplerinden Beşiktaş, teknik direktör arayışlarına dair gelişmelerle gündemde. Son olarak, siyah-beyazlı ekibin eski teknik direktörlerinden Sergen Yalçın'ın adı, yeni teknik direktör adayları arasında ön plana çıkıyor.

Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar'ın Hatayspor maçının ardından yaptığı açıklamada, Sergen Yalçın'ın teknik direktör adayları arasında olduğunu belirtmesi, Beşiktaş camiasında merak uyandırdı. Ancak, Yalçın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada henüz bir teklif almadığını belirtti.

sergen yalçın

Sergen Yalçın, konuya dair yaptığı açıklamada, "Feyyaz Uçar'ın açıklamalarını ben de izledim, ama şu saate kadar bana gelen bir teklif ya da görüşme olmadı. Beşiktaş'tan bir teklif gelirse o zaman konuşuruz, şu an itibari ile beni kimse aramadı" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın geçmişte şampiyonluk yaşamasında büyük pay sahibi olan Sergen Yalçın'ın bu açıklamaları, Beşiktaş taraftarını ve futbol kamuoyunu heyecanlandırmış durumda. Teknik direktörlük kariyerine Beşiktaş'ta devam edip etmeyeceği merak konusu olan Sergen Yalçın'ın önümüzdeki günlerde alacağı tekliflere verdiği yanıtlarla netlik kazanacak. Futbolseverler, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörünü merakla beklerken, kulüp yönetiminin hangi isme yöneleceği ise büyük bir merak konusu halini almış durumda.