Settar Tanrıöğen'in son sağlık durumu açıklandı

Settar Tanrıöğen yoğun bakımdan çıkarılıp normal odaya alındı! Ayrıntılar haberimizde...

Settar Tanrıöğen'in son sağlık durumu açıklandı

Türkiye'nin sevilen oyuncularından Settar Tanrıöğen, beynindeki anevrizmanın patlaması sonucu geçirdiği tedavi sürecinde önemli bir aşamayı geride bıraktı. Hastaneden gelen son açıklamaya göre, Tanrıöğen, yoğun bakımdan çıkarılarak normal bir odaya alındı.

Tanrıöğen'in tedavi gördüğü hastanenin Başhekimi Dr. Engin Çakmakçı, yaptığı açıklamada, ünlü sanatçının 26 Ocak 2024 tarihinden itibaren yoğun bakımda tedavi edildiğini ve 6 Şubat 2024 tarihinde hasta odasına alındığını belirtti. Tanrıöğen'in beyin anevrizması nedeniyle ortaya çıkan kanama sonrası yaşadığı iyileşme sürecine dair detayları da paylaşan Çakmakçı, hastanın klinik durumunda olumlu gelişmeler ve risklerin azalması üzerine normal odaya alındığını ifade etti.

settar tanrıöğen

Dr. Çakmakçı, "Hastamızın beynindeki anevrizmanın patlaması sonucu oluşan kanama nedeniyle tedavi ve iyileşme süreci devam etmektedir. 6 Şubat 2024 tarihinde hastamızın yoğun bakımdan çıkarılıp normal odaya alınması, klinik durumundaki olumlu gelişmelerin bir yansımasıdır. Tedavisi, hasta odasında hassasiyetle sürdürülecek ve ziyaretçi kısıtlamasına bir süre daha devam edilecektir" dedi.

Tanrıöğen'in sevenleri, ünlü oyuncunun yaşadığı sağlık sorunlarına karşı gösterdikleri ilgi ve destekle birlikte, oyuncunun bir an önce sağlığına kavuşması için dualarını sürdürüyor. Hastane yetkilileri ise Tanrıöğen'in tedavi sürecinin titizlikle takip edildiğini ve gelişmelerin kamuoyuyla paylaşılacağını belirtti.